Mikor várhatóak a kiscicák? Mikor volt párzási időszak mostanában és mikorrra várhatom a kiscicákat? Mikre lesz szüksége a kis kandúromnak, mert mindent meg szeretnék adni neki, születése óta.
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 17:44
11/30 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretném őket megtartani, és mivel mindig itthonvannak, és egy hónapban max 1-2x mennek el itthonról nagyon tapasztalatlanok és mindig az autó alá keverednek. nagyon sajnálom őket:(
2010. márc. 15. 21:20
12/30 anonim válasza:
Szerintem ez most kamu. Ilyen ember nincs. Ha meg van, akkor sorozatosan szegi meg az Állatvédelmi Törvényt, amire a közelben élők előbb-utóbb csak felfigyelnek. Büntetés jár az ilyen magatartásért és a sorozatos elkövetéséért pedig eltiltás az állattartástól.
13/30 A kérdező kommentje:
a környék összes macskája nálunk tanyázik, szal nemhiszem hogy olyan rossz dolguk lenne. xD
2010. márc. 16. 15:24
14/30 A kérdező kommentje:
nah végre leesett,h kamu. xD
2010. márc. 16. 17:53
15/30 anonim válasza:
Nekem meg inkább úgy tűnik hogy csak azért írod hogy kamu , hogy ne piszkáljunk MI felelős Állattartók , hogy ne kelljen azért megszületiünk a kicsiknek mert te felelőtlen vagy !
16/30 A kérdező kommentje:
ha válaszolsz a kedvedért ivartalanítom a macskámat.
de komolyan, mert igazad van. ezlesz az utsó szülése. ha megfelel:) :(
2010. márc. 16. 20:06
17/30 anonim válasza:
Nem ivartalanítom, hanem ivartalaníttatom. Bár amilyen felelőtlen vagy, akár még ezt is el tudom képzelni rólad. :-( Ilyen embernek tényleg nem való sem gyerek, sem állat...
18/30 A kérdező kommentje:
hát majd nekiesek ollóvsal..xD pfff. hidd akkor ezt
2010. márc. 17. 17:19
19/30 anonim válasza:
Aki sorra engedi a kiscicákat ki az útra, hogy elüssék az autók, arról el tudom képzelni, hogy ollóval levágja a macskája golyóját. A valószínűbb viszont az, hogy leszarja az ivarosságát, hadd szülessenek a macskák bele a vakvilágba, majd elüti őket az autó, oszt jól van. Jut is, marad is...
20/30 A kérdező kommentje:
mondom, nem érdekel a véleményed
2010. márc. 18. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!