Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Van 2 kiscicàm,kb 2-3honaposak lehetnek,bàrmit megesznek csak azt hallom hogy pukizik egyet és rögtön el kezd menni a hasuk. Tehèn tejet mondtàk hogy mellőzzem,nem is kapnak azota, de ugyan ugy megy a hasuk. MItől lehet ez? :( ma észre vettem hogy elég letörtek is.:(allandoan fürdetnem kell őket mert alva össze f*ssa magàt,bocsanànat a kifejezésért,de ezt nem lehet kakinak hivni.Kezdek aggodni ertük.Nem merem dokihoz vinni őket mert felek hogy el altatja. 4CICA volt egy gazdira talalt, a masiknak is van gazdija,de még itt van nállam,annak kutya baja de a 2kiscica amit sajat részre hagytunk meg, nekik valami bajuk van :(2015. szept. 9. 00:31
1/6 anonim válasza:
A kiscicáknál ez normális,pucolódik a hasuk mint a picibabáknál,az én cicáimnál is így volt,ne aggódj,csak ne addj nekik tejet,mert jobban elcsapja a hasukat :-)
2/6 A kérdező kommentje:
De mióta elkezdtek enni azóta van ez,de mostmar nem jutnak el a kertig (mert úgye anyukam virágai közül nem gyöztem össze szedni a kakit)de mostmar össze... Magukat :/es ez zavar :/ meg olyan szomorúak,gondoltam jön a foguk es azmiatt,de hat kint van nekik mind-.-száraz kaját kapnak,meg ebedröl maradékot,ugyan ugy macska konzervet,szalámit,de mégis ezt csinaljak,gondoltam arra is hogy férgesek,de a gyogyszertárban azt mondták hogy 7honapos kortol adhatok nekik féregtelenitő kapszulát,etessem addig fokhagymával.Hoaba nyomtam bele a szalámiba nem ették meg :D tényleg félek hogy konolyabb bajuk van.perzsa cicák :/
2015. szept. 9. 01:06
4/6 anonim válasza:
Orvos nem altatja el, csak halálos gyógyíthatatlan betegség esetén, és akkor is csak a gazda beleegyezésével! Vidd el őket orvoshoz!
Okozhatja nem megfelelő táplálás, vírus, baktérium bármi.
Oltásaik megvannak? Féregtelenítés?
Addig pedig diétás kaját kapjanak csak: vízben szétfőzött rizs csirkemell filével (zsír, bőr, fűszerek nélkül). Inni csak vizet.
5/6 anonim válasza:
Fokhagymát??? Orrbavágnám azt a "gyógyszerészt", aki ezt tanácsolta. Szabad féreghajtót adni nekik, csak nem egy egész tablettát, hanem a testsúlyának megfelelően adagolni. Általában 4 kg-ra van, ezt törd szét. De a legbiztosabb, ha megmutatod állatorvosnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen oltva.:) a fokhagymát kiprobaltam mar,egy picike darabot bele nyomtam a szalámiba,es az anyuka cicábol egy 3cm fereg ki is jött.ugy hogy nem hazudott a gyogyszerèsz,de azert a kicsiknek nem adok :D szerintem majd az lesz hogy elviszem őket dokihoz
2015. szept. 9. 13:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!