Ti hogy dolgoztátok fel a macskátok halálát?
Én 31 éves férfiként az utolsó 4 napot végigbőgtem, mert ugyanazon a napon meghalt mindkét másfél hónapos kiscicám, mert gyengén jöttek a világra és az anyjuk elhanyagolta őket. Hetente jártam az állatorvoshoz, injekciót kaptak tejpótlókkal és speciális eledellel etettem őket és úgy nézett ki, hogy szép lassan fel fognak épülni, de
hirtelen összeomlott a szervezetük. Az egyik délelőtt nyávogott a folyosón a helyén akkor halt meg miközben beszéltem hozzá, a másik pedig este 11kor a kezemben... A sírjukat alig bírtam megásni a kertben, mert majdnem összeestem. Most is pityergeg, ahogy ezt leírtam.
Az én macskám már két éve el tűnt és nagyon egyedül éreztem ezután magam mert ő volt az "egyetlen barátom"..és még mindig szomi leszek ha rá gondolok..de ez van. :((
Egyébként nagyon sajnálom a te esetedet is..de próbálj meg kellemes dolgokat/emlékeket felidézni róla hátha jobban leszel..:)
szerintem pont az hogy ne gondolj rá nézz filmet dolgozz halgass vidüám zenéket stb.
én is ezt csináltam a kutyusomnál:(
14f
A Te esetedben azt tudom mondani, hogy gondolj arra, hogy talán így jobb nekik. Sajnálatos dolog, hogy ilyen piciként hunytak el, de gyenge szervezettel talán nagyon nehéz lett volna az életük. Köztudott, hogy az állatok érzékenyebbek bizonyos dolgokra. Talán az anyjuk megérezte, hogy nem elég erősek az életre, ezért hagyta el őket.
Vigasztaljon a tudat, hogy Te minden tőled telhetőt megtettél értük, a többi már nem rajtad múlt. Te az utolsó lélegzetvételükig velük voltál és szeretted őket. Nem muszáj mindig emlékezned rájuk, de hidd el, hálásak Neked, hogy megkönnyítetted a lelküket.
Remélem, sikerül túllépned a fájdalmadon!
Nálunk rengeteg (jelenleg 10) macska van, úgyhogy a kiscicák halálát már fel se veszem. De ha az én macskám halna meg...
Egy napig sírtam amikor meghalt a halam. Elég durván gyászolnám az én picikémet! <3
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!