Volt olyan macskátok, aminek hülye neve volt?
Figyelt kérdés
Jelenleg van egy Skyrim nevű macskám, korábban volt egy Samu nevű nőstény macsekom, és egy Dimus nevű fiúcicám. A ti macskátoknak mi a neve? :)2015. jún. 29. 11:27
1/27 anonim válasza:
Egy haverom macskája Éccc volt. Ezzel az írásmóddal.
2/27 anonim válasza:
kiskoromban Lujzinak neveztem el a cicám.persze lehettem vagy 3-4 éves.és Lujzi kandúr volt:D de nem akartam elfogadni a tényt:D
3/27 anonim válasza:
Bagira, Negró, és Frici. Mindhárman fekete bevándorlók.
4/27 anonim válasza:
Nekem megvan a leendő macskám hülye neve. Egyik nap megtudtam, hogy a tej svédül mjölk. Imádom, biztos, hogy így fogom hívni a következő cicámat xD
6/27 anonim válasza:
Díszléc volt egy kandurunk .. anyamek falra masztak mikor szóltunk neki: Diiiiiiiiiiisz. :D
Az anyja Vili volt.
7/27 anonim válasza:
Az én cicám mielőtt szoba tiszta lett sokat bekakilt és elneveztem kis szarosnak,,így rajta maradt ez a név csak kicsit másként "szarka" :)
8/27 anonim válasza:
Fütyimanó. Mind meglepődtünk amikor lefialt.
9/27 anonim válasza:
#7 Unokatesómnak van, hasonló alapon, Fostos Ferkó nevezetű macskája. Természetesen nőstény.
Saját macska: Zoknica.
10/27 anonim válasza:
Az első cicámat kreatívan Cicusnak neveztem el. :D (Tudom, tudom, de csak öt voltam.) Azóta volt egy Puckom és egy Misim. Most két cicám van, Mariposa és Boróka, bár inkább csak Posinak és Borinak hívom őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!