Szerintetek hülye cicanév az hogy mancs? És ha igen írnátok másikat?
Kérdező, ha neked tetszik, nyugodtan.
1#-es, maradtál volna csendben.
Igaza van az első válaszadónak abban, hogy a Mancs kutyás név. Abban viszont már nincs igaza, hogy a macskákat így leírja!!!!!
Kérdező! fiú vagy lány a cicád?
Nekünk a fiú cicánk Leopold volt, a kislány cicánk: Mirtill
Mi az, hogy kutyás név?
A Leopold meg a Mirtill az meg embernév.
Szerintem jó a Mancs cicának is. Neki is van mancsa! Hogyha a kérdezőnek az tetszik, akkor miért ne lehetne az? Úgyis ő mondja majd ki legtöbbször. És milyen hülyeség ez, hogy az kutyanév... azért, mert van egy híres kutya, akinek az a neve? Attól ez még mancsos állatoknak a neve. Ha lónak akarnád adni ezt a nevet, akkor azt mondanám, inkább ne. De macskának tökéletes.
Kár ezen előre agyalni meg felhúzni magatokat. Mi van, ha megérkezik a cica és egyáltalán nem hasonlít egy Mancsra, hanem inkább egy Nyafira vagy egy Csufira?
Tény, hogy inkább kutyáknak szokták adni ezt a nevet, de szerintem egyáltalán nem vészes cicának sem.
Nekem nagyon tetszik ez a név
(1-es!Ha utálod a macskákat, mit keresel ebben a témában?)
Nekünk 4 lehetőségümk van, h hogyan választunk nevet.
1.Furcsa tulajdonság, szokása alapján
2.Ha egyszer eszünkbe jut egy név, akkor megjegyezzük és ha lesz kiscica, akkor az is lehet a neve
3.Elővesszük a ladóféle utónévkönyvet és kiválasztjuk a furcsábban hangzó neveket és ha nem olyan szép név akkor egy idő után magától becézzük (pl.: pöndszi(erzsébet)->lizzy vagy bonaventúra->boni)
4.megbeszéljü,hogy milyen "nemzetiségű" nevek legyenek pl.: oroszos az igor, németes a hans meg a jürgen stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!