Befogadtunk régen egy kidobott cicát és elneveztük Kittinek, aztán elvittük az állatorvoshoz....és Károly lett, mert mondta, hogy kandúr nem nőstény XD
2015. jún. 29. 16:14
12/27 macdln válasza:
Nekünk van 3 kiscicánk : Pamacs, ő egy fehér fiú, de néha úgy viselkedik, mint egy hisztis kislány
Vöry, ő egy vörös fiú, tudom nem túlságosan kreatív név, de néha Vadóckának is hívjuk.
Coffee, ő egy lila-krém színű lány
A kishúgom mind a hármat, még a kislányt is régbben Mathew-nak hívta :) xd
2015. jún. 29. 18:07
13/27 anonim válasza:
Név-alkotási kreativitásban a Noé Macskamentők viszik a pálmát. Lehet válogatni:
Csak az van :D Most kapaszkodj 17! macskánk van. Egy kis faluban élek szóval konkrétan az utca macskái :D Nevek: Majom, Aranyos, Maszadák, Kancsi, Bamba, Pufi, Morcogó, Golyó, Patkány, Sikoly, Ördögpalánta, Yoda, Tigris, Banyamancs, Hosszúlábú, Blacky és Minka.
Mivel a cicában van brit vér is, ezért lett lila színű, de nem teljesen az, de a bundája halvány vörössel, azaz krém színnel árnyalt. A lábain sötétebb lila csíkok vannak.
A hasán és a hátán pedig ugyanilyen színű pöttyök vannak.Tehát a színe hivatalosan lila krém tabby. Nagyon különleges színű kis szőrpamacs. Nagyon szeretjük :)
Nézz utána a google-n a színnek.: brit lila macska/cica. Nagyon szépek.
2015. júl. 4. 00:10
18/27 anonim válasza:
Volt egy Margit. :)
2015. júl. 19. 12:46
19/27 anonim válasza:
Rákerestem a brit lilára, kidobott egy halom kéket. Mármint a világos és sötétszürke, hivatalos kéket. Lila itt nincs, nem igazán tudok elképzelni egy lila macskát, bár nekem a "kék" elnevezés is fura :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!