Mennyi ideig volt a legtovább távol a macskátok?
1 hétig egyszer a kandúrom. ő az a típus aki minden nap nemcsak megjelenik,hanem órákat pihen,tölt a háznál.szóval többet van itthon,mint amennyit nem.
a másik nőstény cicám sokat kóborol,nemét meghazudtolva. ő nem minden nap jön haza,így nála 2 hét után sem aggódtam, mert tudtam,hogy jól van.de a kandúromat már 2 nap után kétségbeesetten hívogatom, mert az ő távolléte gyanús. a nőstényem van amikor itthon van egész nap, máskor nem bukkan fel.
szerintem macska függő,de nyilván nyugodtabb vagyok ha itthon vannak
Köszönöm, kicsit megnyugtatóak a válaszok :)
Az enyém két napja tűnt el, szeret kóborolni, de ennyire nem, a környéken pedig el-eltűnnek a macskák, aztán vagy megtaláljuk őket holtan, vagy sajnos még úgy sem, öt macskánk pusztult el így, ő bírta eddig a legtovább (kb 4 év), de borzasztóan remélem, hogy felbukkan...
3 nap
Végül kiderült hogy pénteken bement a szomszéd műhelybe és bezárták mert nem vették észre, csak kedden amikor jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!