Elkaphatja a náthát a cicám?
Jaaajj dehogy kapja!! Ha a cicád megfázik, akkor te is elkapod tőle? Mert nem:)
Szóval nyugodtan puszilgasd, ha tiszta a macsek:)
elkaphatja a cica. nekünk is van, és a doki mondta. elkaphatja de nehezen. én is puszilgatom akkor amikor náthás vagyok. viszont ha a cica megfázik.... akkor nagy baj van mert abba bele is halhat, mivel folyton folyik az orra, na meg elképzelni se tudom hogy mi lehet akkor :O. csökkentsd a puszik számát és nem lesz gond :)
19/L
Nálunk a cicák és a kutya sokszor kap maradék ételt, amit mi nem fogyasztottunk el. Amikor beteg vagyok mindig mondom anyumnak, hogy ne adja ki az állatoknak de ő mégis oda szokta adni... Szerencsére még sosem lettek betegek. Bár én olyankor inkább magamba tömöm az ételt, hogy ne kaphassák el :) Puszilgatni nem szoktam őket.
Szerintem ha beteg vagy ne puszild meg őket és ne simogasd olyan sokszor, vagy előtte is moss kezet szappannal. De annyira könnyen szerintem nem tudják elkapni.
Köszönöm mindenkinek, akkor biztos ami biztos kevesebb puszit kap.
(Benti cica, nagyon tiszta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!