Szerintetek szép vagy ronda?
2015. aug. 4. 19:45
11/13 anonim válasza:
igazából sajnalom, mert nem igy természetes szerintem. nagyon rá van utalva az emberre. ha valaki kirakja akkor télen tuti megfagy.
szerintem nem kéne beleavatkozni a természetbe, mert gondolom ezt is mi hoztuk létre.
nem tartom rondanak,de nem is szeretnek önszántambol. jó nekem a házi macska
12/13 anonim válasza:
Nem csak kint fagy meg télen, hanem bent is, ha nem nyomatjátok komolyan a fűtést, meg úgy általában egyenletes melegre van szüksége. (szóval az se jó, ahol megrakják a kazánt fával és akkor fél napig 26 fok van, fél napig meg 18..)
Amúgy érdekes. Én imádok és gyönyörűnek találok minden macskát, bennük van az a kecsesség és fenségesség, de ettől függetlenül a herezacskó hasonlat a sphinxre nagyon találó.
13/13 anonim válasza:
Szfinx=kopasz macska=úgy néz ki mint egy rühhös patkány=ronda. Amúgy egyet értek hatossal:nyomorék macska, életképtelen, ronda. Lepontozást nem kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!