A ti családotok szereti a cicákat?
Van egy szoba cicám..Mindig kutyáim voltak, kutyapárti is vagyok, de pár éve, amikor meghalt a kiskutyám aki a szívem csücske volt, egyszerűen képtelen voltam új kutyát hozni a házhoz. Évekig semmi állatunk nem volt, de 2 éve a fiam és a férjem megleptek ezzel a cicussal aki szintén a szívem csücske lett. (brit rövid szőrű kan)
itt 8 hetes amikor megkaptam
itt másfél évesen
Hét cicám volt csak az idén.
Mind "kertaljai vegyes". Egy anyamacska rendszeresen idefial, meg se lehet fogni, aztán amikor elég nagyok a kölykök itthagyja őket, és a következő ellésig nem látjuk.
A hétből négynek már találtam otthont, és sajnos ősszel le kell bontanunk azt a melléképületet, ahová az anyacica jár.
Az anya cica elég öreg (elől nincsenek fogai) és ha hihetek a szomszéd néninek, akkor azért jár hozzánk szülni, mert ahol lakik, ott rendszeresen "elintezik" a kicsiket :(.
Szerintem ez a három már marad, amúgy kinti-benti cicák.
Még gyakori erre a nomád macska: pár hónapig nálunk kosztol, majd továbbáll.
Na annak viszont belekevernem a sajat kajajaba azt, amivel meg akarja mergezni az allatokat. Vagy agyonvernwm azzal, amivel o az enyemet. Dogoljon meg az osszes ilyen ember, komolyan mondom.
A legutobbi az volt, hogy unokatesom kutyajanak uvegszilankos kajat adott valaki, es nem elte tul.. 2 napot szenvedett. Olyan duhos leszek ettol meg most is..
Minden állatot szeretünk párommal.
Nálam a családban sokszor szemétként voltak kezelve az állatok, de minimum kevésbé értékesként, mint egy ember. Mai napig a fene se tudja mit csinálnak alomnyi kiskutyákkal, de tenni nem tudunk ellene - csak minden kapcsolatot megszakítottam az érintettekkel.
Egy befogadott fekete ördöglányunk van, kb 5 éve van velünk. Párom előző munkahelyén bukkantunk rá, nem sokkal azután, hogy eldöntöttük, cica kell. Itt szunyál mögöttem, imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!