Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskam nem akar enni! SOS!...

A macskam nem akar enni! SOS! Segitetek?

Figyelt kérdés
Meg tegnap talaltam egy kiscicat az uctan es hazavittem. A gondom az lenne, hogy nem akar enni! Kizarolag a tejes dolgokat, de meg azok kozul is a grizt es a tejet, attol viszont hasmenese van! Meg nem voltam ilyen helyzetben...Raadasul a szemen meg egy kek folt is van! Segitenetek? Ma sikerult egy kis palacsintaval is megetetnem csak ugy uresen, de abbol is csak egy darabot! Aggodom,Kerlek benneteket, hogy adjatok tanacsokat, mert nagyon felek!! Elore is koszonom!
2015. júl. 20. 19:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszi :) Vegre egy realisan gondolkodo ember is!Igen, szandekoztam is a kornyeken kerdezoskodni... :)
2015. júl. 21. 00:04
 12/13 macdln ***** válasza:

Jól tetted, hogy elhoztad! Azt írtad, hogy rosszul nézett ki.Meg, hogy utcán találtad. Nem v.kinek az ablakából vagy az udvarából loptad el. És eleve, hogy mer bárki is tolvajnak nevezni egy olyan embert, aki elhozott az utcáról egy rossz állapotban lévő kiscicát? Nagy valószínűséggel nem nézett volna ki úgy a kiscica, ahogy, akkor, ha v.ki gondoskodna róla, szeretné őt. Gondolom előző gazdái (már ha nem kóbor cica, de ha az, akkor főleg igaz lehet rá) nem vitték el oltásra, féregtelenítésre stb. Nagyon jó ötlet az állatorvos. Az pedig, hogy elhoztál egy rossz állapotban lévő kiscicát az utcáról, az jó szívre vall. :) Örülök, hogy vannak még ilyen emberek. :)

Jó tanácsok : a whiskas nem túl jó minőségű táp, adj neki Chicopee, Hills, Acana, Brit Care, Applaws, Premiere junior cicatápot. Sokkal nagyobb bennük a hústartalom, mint a whiskasban. A whiskas hústartalma 1-2 % . Ami nagyon kicsi. Amiket reklámoznak a tévében, azok nem jó márkák. Ezek a "reklámos cicakaják" vannak a boltok polcain. Én a Fressnpf-ot és az Alphazoo-t ajánlom. Mindkettő üzletben megtalálhatóak jó minőségű tápok, kisállat felszerelések, kiegészítők. De interneten is tudsz neki rendelni. [link]

[link]

[link]

stb.stb.

2015. júl. 21. 05:02
 13/13 macdln ***** válasza:

De még jobb, ha kap nyers vagy főtt csirkemellet zsiradék és só nélkül. Hasmenés estén pedig konzerv kiscica eledelbe kell belekeverni egy kis főtt krumplit. Ajánlom a Real Nature Kitten konzervet. : [link]

[link]

Az enyéim, mikor főtt csirkemellet kapnak mellette egy kis főtt sárgarépát szoktak kapni, nagyon szeretik. A whiskastól nem fog jól fejlődni, míg egy magasabb hústartalmú eledeltől, zöldségektől és hústól jobban fog fejlődni, szebb, fényesebb, dúsabb lesz a szőre, erősebb a csontozata.

2015. júl. 21. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!