Most ne haragudjon meg senki de mier a macskat mondjak hogy a kajaer van az emberrel amikor en ezt teljesen a kutyanal latom?
Figyelt kérdés
Volt dolgom macskakkal kuytakkal, talalkoztam egy kobormacskaval soha nem adtam kajat megis mindenhova kovrtett es nyavogott hogy simizzem. Ameg a kutya csak akkor jott oda hozzam ha latott valamit a kezembe amit ehetonek gondolt vagy ha kaja volt a kezembe es a simogatast sem szereti ugy mint a cica nem ertem..2015. júl. 13. 01:53
31/31 anonim válasza:
Akkor ertheto miert szereted! Van aki macskas, van aki pokos, masok alligatorosok. Annyifele hulye van a vilagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!