Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Most ne haragudjon meg senki...

Most ne haragudjon meg senki de mier a macskat mondjak hogy a kajaer van az emberrel amikor en ezt teljesen a kutyanal latom?

Figyelt kérdés
Volt dolgom macskakkal kuytakkal, talalkoztam egy kobormacskaval soha nem adtam kajat megis mindenhova kovrtett es nyavogott hogy simizzem. Ameg a kutya csak akkor jott oda hozzam ha latott valamit a kezembe amit ehetonek gondolt vagy ha kaja volt a kezembe es a simogatast sem szereti ugy mint a cica nem ertem..

2015. júl. 13. 01:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, nagyon látszik, hogy se kutyád, se macskád nem volt életedben... Valószínűleg valami begyöpösödött városi vagy...

Párzás időszakban a fiú macskák is egymásnak mennek és gond nélkül széttépik egymást... Egy macska valóban nem tép szét egy embert... Méretkülönbségekből érdekes is lenne, viszont nézd meg az oroszlánt, tigrisd, de akár a hegyi oroszlánt... Gond nélkül szétszaggatnak egy embert, pedig ők is macskafélék...

Egy gyerekkorában kézhez nem szoktatott macskát már soha nem szelidítesz meg, egy kutyánál még van rá esélyed...

A kutya önmagától nem lesz vad, csak felelőtlen gazda mellett, de macskát is lehet ám tanítani és támadásra is lehetne, pusztán értelmetlen dolog lenne...

2015. júl. 13. 12:03
 12/31 A kérdező kommentje:
Olyan valaszokat kapok ami nem szerepel a kerdesemben :D
2015. júl. 13. 12:05
 13/31 anonim ***** válasza:

+ a legtöbb kutyafajta teljesen alkalmatlan lenne vadászatra, ha egy macskának nem adsz enni, de kint van a szabadban, akkor fog magának kaját...

Ez se igaz, hogy a kutya megöli a nála kisebbet, a legtöbb kutya óvja örzi a kisebb fajtársait, csak azok támadnak, amelyek rosszul vannak szocializálódva... A mi kutyánk még egy patkányt sem hajlandó megölni... Egyszer bekapott egy békát és mikor rájött, hogy a béka ebbe belehalt fél napig a kuckójában búsult... A macska meg rezzenéstelen arcal enné meg...

2015. júl. 13. 12:08
 14/31 anonim ***** válasza:
A kérdésed óta már te is erősen eltértél a tárgytól a tudatlan kijelentéseiddel...
2015. júl. 13. 12:09
 15/31 A kérdező kommentje:
A kutya xsak zabalaser van veletek kell meg az embereisegnrk par szaz ev hogy rajojjon :DD
2015. júl. 13. 12:11
 16/31 A kérdező kommentje:
Meg ha a kutya akarmilyen embert elfogad gazdajanak es csicskazik neki a macskaval ellentetben szerintetek a ti szemelyeteker van oda?? Es meglepoen hamar megtudja szokni ha uj gazdit kap a macska meg van hogy legalabb visszaszokik a regi hazhoz es gazdajahoz..
2015. júl. 13. 12:16
 17/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyszerűen nem tudom megérteni, hog hogyan lehetséges, hogy ennyire ellentétesen látod a dolgokat, mint ahogyan valójában vannak!Úgy tűnik nekem, hogy az egészet arra alapozod, ahogy a kóbor állatok viszonyulnak hozzád.Nekem van egy macskám, nagyon szeretem, mert van benne valami különös dolog, ami miatt lehetetlen nem szeretni.De nincsenek illúzióim felőle, tudom, hogy nem jelentek neki semmit.Kiscica kora óta csak és kizárólag én foglalkozom vele, én etetem (saját pénzemből), csak én játszom vele, én simogatom, becézem...Mégis, gond nélkül hozzádörgölődzik egy vadidegenhez is, ha éppen egy kis simogatásra vágyik, illetve néha véresre karmol, csak mert éppen olyan kedve van...Van egy kutyám is.Ugyanúgy szeretem, mint a macskámat, azzal a különbséggel, hogy ő viszontszeret engem is.Igazi házőrző, ha egy idegen szó nélkül bemenne a kapun, tutira megharapná.Viszont azokat, akiket ismer és szeret, soha nem bántaná.Mégis különbséget tesz a szerettei között, nekem láthatóan sokkal jobban örül, mint a családomnak, mert tudja, hogy én vagyok a gazdája, aki gondozza.Vendég gyerekek voltak nálunk a minap, akiket még se a kutya se a macska soha nem látott.A kutya látta, hogy a gyerekek a barátaim, így ő is annak tekintette őket, kedvesen szimatolta, nyalogatta őket, játszott velük.A gyerekek mégis inkább a macskát simogatták, aki egy ideig élvezte is azt, majd miután megunta, elszaladt előlük, és ha továbbra is zargatták, megpróbálta megkarmolni őket.A kutya az az állat, ami különbséget tud tenni ember és ember között.És igen, ezt úgy dönti el, hogy az adott ember hogyan viszonyul hozzá, de sok kutya méginkább úgy, hogy a gazdájához hogyan viszonyul.Igen, egy macska kötődik a házhoz, a biztonsághoz, a biztos élelemforráshoz stb.De egy kutya VALÓBAN az emberhez kötődik.gondolom ezt felesleges írnom Neked, mivel Te már úgyis döntöttél ebben a kérdésben, hogy a macskákat jobban szereted, és észérvekkel lehetetlen lesz meggyőzni.
2015. júl. 13. 15:17
 18/31 anonim ***** válasza:
Ja és egy másik eset: Az unokatestvéremnek van egy kutyája, akit kölyökkora óta csak ő visz sétálni, ő tanítja, neveli, ő foglalkozik vele a legtöbbet.Viszont nem ő eteti, hanem az anyukája.De érdekes módon a kutya mégis csak őt szereti, az anyukájának egyáltalán nem szokott örülni, csak egyedül az unokatesómnak, meg esetleg nekem, mert én is elég sokat simogatom...Na ehhez mit szólsz? :)
2015. júl. 13. 15:25
 19/31 A kérdező kommentje:
Azt szolok, ha majd meglattok egy koborkutyat es jol seggen harap vagy kezen es azt kerdezgetitek magatokban mert erdemeltem ezt vagy amilyen hulyek vagytok meg magatokat hibaztatnatok hogy azer harapott meg mer bandzsan neztel ra jusson eszetekbe a gyakori kerdesek pont hu-n en!! :D
2015. júl. 13. 23:31
 20/31 A kérdező kommentje:
Ma is megakartam simizni egy kutyat azt mondta a gazdaja nem harap de mondta a pam ne simogassam meg mer hamis kutya kinezete van de hittem a gazdajanak es es ha nem huzom el idobe a kezem leharapta volna megertelek azer titeket is persze szeressetek a haziallatotokat csak nekem rosszak a tapasztalataim veluk
2015. júl. 13. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!