Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Éjszaka állandóan felkelt a...

Éjszaka állandóan felkelt a cicám, mit tegyek (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Pár hete van nálam egy szobacica. Kizárni, kiengedni nem lehet. EGyébként minden rendben van vele, de csak úgy hajlandó aludni, ha mellettem lehet. Még ez is rendben lenne, de 2-3 óra alvás után felkel, rajtam mászkál, kapar, eszik, kergetőzik a farkával, és FŐKÉNT engem piszkál. Nem tudok vele mit csinálni, próbáltam elrakni magam mellől ilyenkor, de mindig visszajön. Ha szerencsém van, egy idő után elálmosodik és újra elalszik, ilyenkor van arra esélyem, hogy ne három, hanem hat órát aludjak.

Viszont ez nem állapot. Sajnos nincs más helyiség ahova tenni tudnám, a konyha és a szoba össze van nyitva, a fürdőszoba nagyon pici, és nem akarom oda bezárni szegényt egész éjszakára. Mi lehet a megoldás ebben a helyzetben?

2010. márc. 4. 00:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Aki azt írta el kell altatni, az dögöljön meg! Én úgy oldottam meg, mikor még öklömnyi volt a cicám, hogy velem aludt, és még tv.-t néztem játszottunk. De ha nyávogott leraktam az ágyról evett ivott jött is vissza felvettem. Annyi szerencsém volt, hogy nagyanyám egy nap többször felkeltette kitette.
2010. márc. 8. 17:58
 22/22 A kérdező kommentje:
már két napja nem kelt fel :)) nem tudom, hogy miért, pedig semmi sem történt... remélem így marad.
2010. márc. 10. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!