A yorki kutyusum állandóan vakargatja a jobb fülét és
rázza a fejét. Éjszaka is felébred és percegik vakarja
a fülét és én már nagyon sajnálom. Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 11:19
1/8 anonim válasza:
Gondolom bolhás..
2010. jan. 7. 11:24
2/8 anonim válasza:
Be van gyulladva, ezt okozhatja fülatka vagy sima fülgyulladás. Az állatorvos egy speciális szerrel ki fogja mosni, és ad fülcseppet amivel még kezeled otthon ahogy felírja. Ha nem viszed el később fájni is fog neki, esetleg be is lázasodhat.
2010. jan. 7. 11:25
3/8 anonim válasza:
második nagyon szépen összefoglalta... nézesd meg a doktorbácsival:)
2010. jan. 7. 11:29
4/8 anonim válasza:
:)
1 Jó tanács a kérdezőnek! amint valami olyat észlelsz a kutyádon ami nem megszokott menj el dokihoz!inkább tutira ne legyen baja minthogy itt várod a válaszokat és a kutya közben szenved!
nekem is yorkim van és amig icipici volt kb 2hetente voltam vele dokinál.a füle begyulladt allergiás volt pukli volt a hátán (szuritól) stb. :)
2010. jan. 7. 11:35
5/8 anonim válasza:
Utolsónak nincs igaza. Mikor a kutyámmal menni kellett orvoshoz (egy szuperjó rendelőbe járunk, 2 orvos dolgozik egyszerre, vidéken) az ilyenek miatt kellett másfél órát várnom! 5-en voltak előttem, mindegyik úgy jött ki hogy semmi baja, nem kapott semmit(egyiket megcsípte gy hangya, 2 sántított de csak ha foigyelt rá a gazdi, 1 túl sokat pukizott, 1-nek meg csak aggódott a gazdája, de tüneteket se tudott mondani). Ja, és ezek után még volt egy haldokló megmérgezett macska, amivel mindezt végig kellett várniuk! Mindezt az ilyenek miatt.
2010. jan. 7. 12:47
6/8 anonim válasza:
próbáld meg a Strongoldot.Atka ellen is hatásos.
Az orvoshoz csak annyit ... Ha nem megfelelő az ottani orvos, keress másikat. Sokan járnak akár másik városba is egy jó orvoshoz. Egy kutyánál bármi adódhat az élete során.Szükség van egy megfelelő dokira.
2010. jan. 7. 17:11
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Elnézést, a rüh ellen is hatásos.
2010. jan. 8. 17:04
8/8 anonim válasza:
A dokis storyhoz:
azért a többi gazdi és a doki is figyelhetett volna,h van sürgősebb eset is, de sajna az érkezési sorrend...
Szerintem is vidd ha valami rendelleneset tapasztalsz. Sok betegség időben felismerve menthető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!