3 Nap múlva lesznek egy hónaposak a kiscicák. Szabad ezeket adni nekük?
Árt,a szalámi tele van mindenféle emberi moslékkal,amit ugye nekünk,idióta nulla embereknek el tudnak adni. Viszont ez egy 1 hós kismacskának elégé megviseli a gyomrát,még valószínű,hogy a kakija sem állt be rendesen,azon is változtathat. És olyan apró kis lélekről beszélünk,aki ha egyszer elkezd tőle pl. hányni,akkor 20 perc és kiszárad olyan szinten,hogy menthetetlen..
Szerintem ne etesd még legalább 2 hétig őket,utána pedig szoktasd rá őket az aszpikos cuccra,de csak kicsi kóstolónak,majd 1 hét múlva már próbálj meg pár szem tápot rakni rakni az aszpikba. 1 hétig folyton növeled az adagot,és 9 hetesen elérsz arra a szintre,hogy hozzá szoktak a táphoz,és az aszpik már csak megszokásból kell.
1-2 hétig még hozzárakod kóstolóba az aszpikot,de egy idő után teljesen elég lesz a táp.
Én így csináltam,egyszer sem kellett imádkoznom azért,hogy életben maradjanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!