A macskáim folyamatosan összepisilik a szőnyeget, már nem bírom idegekkel. Miért lehet?
Két Sziámi macskánk van. Nem tudom, hogy melyik pisili össze folyton. Egy kandúr és egy nőstény... Mind a kettő ivartalanított...
Szilikonos almot használunk, mindig tiszta, nem tudom, hogy miért csinálják de már az idegeimre mennek, én nem fogom egyfolytában mosni a szőnyeget.
Ezt eddig nem csinálták, pedig ahol ez előtt laktunk, ott padló szőnyeg volt mindenhol.
Mi a jó istenért csinálják ?? Nem bírom.
Hát sajnállak kérdező, nem lehet 1xű így elviselni őket...
Véleményem szerint is a kutya-macska nem a házba való.
sokan írják, mert nem büdös meg bla bla bla...jah, nem az, mert már nem érzik.
A macskaszőrről ne is beszéljünk, meg amikor nyáladznak, mosakodnak nyalogatják magukat...aztán egy idő után vissza hányják a szőrcsomót. Felugrik az ágyra,asztalra ahol alszol-eszel...
Soha, de soha a büdös életbe nem engednék be állatot oda ahol én élek.Az állatot Isten a természetbe teremtette, nem egy házba, főleg nem egy lakásba.
Ez kellene megérteni sok-sok embernek.
És most jöhettek lepontozni macska-b_zik!
Bocs
43%
Mennyi frusztráció lehet benned...
Fellépsz, keresel egy témát, amit gyűlölsz és odamész fröcsögni. Ez nagyon szánalmas.
"Az állatot Isten a természetbe teremtette, nem egy házba, főleg nem egy lakásba.
Ez kellene megérteni sok-sok embernek."
Ha már ittartunk, téged is a természetbe teremtett a jóisten és mégis házban laksz gondolom, nem egy bokor vagy fa a hajlékod.
Neked meg azt kellene megérteni, hogy más emberek máshogy gondolják, és egyáltalán nem akarják megérteni a te szempontjaidat, mert nem érdeklik őket, nem te vagy a célközönségük, akivel együttélni, barátkozni akarnak.
A kérdezőnek meg keresnie kéne egy olyan pasit, akinek nincsenek számára idegesítő macskái, mert nyilvánvaló, hogy a macskatartást gusztustalan és abberált szokásnak tartja, míg a pasinak meg az élete természetes és örömet adó része és ez így is fog maradni, csak a gondok lesznek belőle később.
14! Tetszett a válaszold :D
Azért nem mondanám gusztustalan és aberált szokásnak, inkább az a része nem tetszik, hogy a házban vannak! ( már nem )
Hiába próbáltam ki mindent, nem jött be, így hát lehet, hogy hülyén hangzik, de megmondtam a páromnak, hogy vagy a macskák költöznek ki a házból vagy én, mert nem vagyok hajlandó takarítani minden egyes nap a macska húgyot.
Így most a teraszon laknak.
Igen, van nekik rendesen kiépített meleg búvóhely, ahol tudnak aludni és melegedni, mielőtt jön a sok "kirakodahidegbeamacskátszegénymacskatégediskiraknálakahidegbe"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!