Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskáim folyamatosan...

A macskáim folyamatosan összepisilik a szőnyeget, már nem bírom idegekkel. Miért lehet?

Figyelt kérdés

Két Sziámi macskánk van. Nem tudom, hogy melyik pisili össze folyton. Egy kandúr és egy nőstény... Mind a kettő ivartalanított...

Szilikonos almot használunk, mindig tiszta, nem tudom, hogy miért csinálják de már az idegeimre mennek, én nem fogom egyfolytában mosni a szőnyeget.

Ezt eddig nem csinálták, pedig ahol ez előtt laktunk, ott padló szőnyeg volt mindenhol.

Mi a jó istenért csinálják ?? Nem bírom.

2015. jún. 15. 22:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%

Hát sajnállak kérdező, nem lehet 1xű így elviselni őket...

Véleményem szerint is a kutya-macska nem a házba való.

sokan írják, mert nem büdös meg bla bla bla...jah, nem az, mert már nem érzik.

A macskaszőrről ne is beszéljünk, meg amikor nyáladznak, mosakodnak nyalogatják magukat...aztán egy idő után vissza hányják a szőrcsomót. Felugrik az ágyra,asztalra ahol alszol-eszel...

Soha, de soha a büdös életbe nem engednék be állatot oda ahol én élek.Az állatot Isten a természetbe teremtette, nem egy házba, főleg nem egy lakásba.

Ez kellene megérteni sok-sok embernek.

És most jöhettek lepontozni macska-b_zik!

Bocs

2015. jún. 16. 11:25
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Együttérzek Veled. Nálam is két cica van, de én rajtakaptam azt, amelyik a szőnyegre pisilt. Hogy miért, nem jöttem rá. Kimostam, ecetesen, forró vízben. Visszaraktam, újra odapisilt.A 3. eset után nem raktam le a szőnyeget.Rájöttem, bármivel, bárhogyan mosom, vsz. ő mégis érzi a szagot és "felülírja". Csak az ágyam előtt és fürdőben volt egy-egy kisebb fehér ronygszőnyeg, felszámoltam. Azóta nyugi van, érdekes módon a szivacsos szőnyeg nem érdekli. Doki megvizsgálta, semmi gond nincs vele.
2015. jún. 16. 20:21
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

43%

Mennyi frusztráció lehet benned...

Fellépsz, keresel egy témát, amit gyűlölsz és odamész fröcsögni. Ez nagyon szánalmas.

2015. jún. 17. 00:28
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

"Az állatot Isten a természetbe teremtette, nem egy házba, főleg nem egy lakásba.

Ez kellene megérteni sok-sok embernek."

Ha már ittartunk, téged is a természetbe teremtett a jóisten és mégis házban laksz gondolom, nem egy bokor vagy fa a hajlékod.

Neked meg azt kellene megérteni, hogy más emberek máshogy gondolják, és egyáltalán nem akarják megérteni a te szempontjaidat, mert nem érdeklik őket, nem te vagy a célközönségük, akivel együttélni, barátkozni akarnak.

A kérdezőnek meg keresnie kéne egy olyan pasit, akinek nincsenek számára idegesítő macskái, mert nyilvánvaló, hogy a macskatartást gusztustalan és abberált szokásnak tartja, míg a pasinak meg az élete természetes és örömet adó része és ez így is fog maradni, csak a gondok lesznek belőle később.

2015. dec. 9. 03:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyen szőnyeg.
2015. dec. 9. 23:52
 16/17 A kérdező kommentje:

14! Tetszett a válaszold :D

Azért nem mondanám gusztustalan és aberált szokásnak, inkább az a része nem tetszik, hogy a házban vannak! ( már nem )

Hiába próbáltam ki mindent, nem jött be, így hát lehet, hogy hülyén hangzik, de megmondtam a páromnak, hogy vagy a macskák költöznek ki a házból vagy én, mert nem vagyok hajlandó takarítani minden egyes nap a macska húgyot.

Így most a teraszon laknak.

Igen, van nekik rendesen kiépített meleg búvóhely, ahol tudnak aludni és melegedni, mielőtt jön a sok "kirakodahidegbeamacskátszegénymacskatégediskiraknálakahidegbe"

2016. jan. 11. 00:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezzel inkább az a baj, hogy sziámi nagyon emberes fajta, a gazdája az univerzum közepe számára ezt is figyelembe kéne venni mikor az ember hazaviszi őket, nem csak azt, hogy milyen menő a mintájuk. Számomra elég durva, hogy inkább kizártok két sziámit a teraszra, mint hogy azt a négy szar rongyszőnyeget ne tegyétek le. (Ami amúgy is már 10 éve kiment a divatból)
2016. jan. 11. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!