A macskáim folyamatosan összepisilik a szőnyeget, már nem bírom idegekkel. Miért lehet?
Két Sziámi macskánk van. Nem tudom, hogy melyik pisili össze folyton. Egy kandúr és egy nőstény... Mind a kettő ivartalanított...
Szilikonos almot használunk, mindig tiszta, nem tudom, hogy miért csinálják de már az idegeimre mennek, én nem fogom egyfolytában mosni a szőnyeget.
Ezt eddig nem csinálták, pedig ahol ez előtt laktunk, ott padló szőnyeg volt mindenhol.
Mi a jó istenért csinálják ?? Nem bírom.
Mindig csak akkor, ha nem vagytok otthon?
Van olyan, hogy huzamosabb ideig otthon vagytok (pl. hétvégén), akkor nem csinálják?
esetleg vidd el dokihoz őket!
ha eddig nem csinálták, nyilván oka van pl vesebetegség, húgyúti fertőzés
Talán nem kellett volna a házba/lakásba vinni.
Kicsit se sajnállak, úgy kell!!
Mióta laktok ezen a helyen?
Ha nemrég költöztetek, akkor esetleg a helyváltozás miatt is csinálhatják.
Hidd el, én sem tartanám a lakásban őket, de a párom macskás.... Persze takarítani én takarítok mert én vagyok a házi asszony.
Egyébként 3 hete lakunk itt. És mindig csak akkor pisil be ha lerakom a szőnyeget ( 4 rongyszőnyeg) és mindig csak a szőnyegre, ha nincs lent egy se akár napokig akkor nem pisil be, ezért sem gondolom, hogy beteg lenne akármelyik is.
Milyen pali lehet a párod? :DD
Macskák kellenek neki :D végem van :D
A szilikonos alom vált be a legjobban, mellesleg lassan 4 évesek a cicák és mindig is ezt használtuk, nem hinném hogy az alommal van baja. Mondom, ha nincs lent szőnyeg akkor nem piszkit sehova. Vagyis csak az alomba. Inkább a macskatol válok meg, mint a szilikonos alomtol ami olyan szuperül bent tartja a szagokat. Nem elég, hogy a macskák bent vannak még budos is legyen.. Hát nem.
De mondom lassan 4 éve ezt a fajta almot használjuk és sose volt ilyen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!