A macskám folyamatosan nyávog, mit tegyek?
Jah, ved fel a nyavogasat, hogy a macskologusok kiderithessek, mit is szeretne mondani :)
Amugy is, milyen definicio az, hogy nyavog... Egy macska legalabb otven modon tud nyavogni, kulonbozo dolgokat kozolve.
(ha meg sziami, akkor van az a otven otszaz is... :)
A macska nyávog, ha:
-éhes
-unatkozik
-fel akarja hívni a figyelmet magára
-fáj valamije
-rosszalkodik (enyém poénnak tartja, hogy percre pontosan hajnali 5:17 perckor, minden nap fölkeltsen, hogy ő ki akar menni az udvarra MOST, -persze,mikor kelek föl, hogy nyissam neki az ablakot-ajtót, akkor berongyol a szekrény alá..amennyiben nem kelek föl, akkor a mellkasomra-hátamra ugrik és 3 centiről a fejembenyávog:D)
-ha ivaros: ellenkező neműeket hívja
-játszik
-téged "hív" "HOL VAGY SZOLGAAAA?!"
( macskám pl. nekem fönntart egy tippikus hangjelet, ezt másra/máskor nem használja..gondolom, ez lehet a macskanevem:D )
satöbbi.
Amúgy, egyik előző válaszoló írta, hogy a macskológusok megmondják, miért nyávog éppen- a saját macskámról én pl. szoktam tudni, hogy épp mi okból nyávog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!