Maine coon, Norvég erdei, Abesszín, kiscicát szeretnék sajnos nincsen olyan anyagi hátterem hogy vegyek valaki esetleg tudna segíteni nekem, hogy hol lehet ilyeneket találni? .
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 22:38
1/7 anonim válasza:
Találni???? Sehol. De rengeteg házi macskát viszont lehet. Bár, ha valaki komolyan gondolja a macskatartást, hiába kapja meg "ingyen" a cicáját, a kaja, az alom, az orvosi költségek egy kisebb - nagyobb vagyont tesznek ki. Szóval, ha nem így gondolod, tarts később macskát. Szerintem.
2/7 anonim válasza:
Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak. Ilyen cicákat sajnos nem osztogat senki ajándékba.
3/7 anonim válasza:
azért lehet nézegetni örökbefogadós oldalakon! Nekem pl mainecoon-házicica keverék cicusom van, iszonyú édes pont olyan mint a maine coon, csak a termete kisebb. és őt ingyen fogadtam örökbe, interneten láttam hirdetést :) sok szerencsét. Ha szeretnék én is nézegetek neked, most elég sok szabadidőm van. mennyi idős cicát szeretnél kb?
4/7 A kérdező kommentje:
mindegy milyen idős csak ilyesmi fajták legyenek, az anyagi háttérbe pedig kedves rosszakarók úgy értettem hogy nincsen 80 000 ezer forintom.... keverék is jók csak ugy halottam a amine coon cicák nagyon emberszeretőek és kivételesek..légyszivess segits nézegetni köszönöm szépen !!
2010. febr. 26. 13:27
5/7 anonim válasza:
ha ENNYIRE nincs pénzed,nem kell neked macska!!Almostál,kaparófa,etető,fekhely,itató tál,játék,kb 50.000 ft.Oltás,ivartalanítás,orvos.KB 12.000 ft.Normális étel,és alom havonta 15.000.Házi koszt nem jó neki,meg a gazdaságos 20kg/70ft-os kaja.Nem megfelelő a tápanyag tartalma.És ha megbetegszik?Hagyod megdögleni,mert nincs pénzed orvosra??
6/7 anonim válasza:
Nézd meg az állatmenhelyeket, felnőtt fajtiszta cicából sokszor akár hármat is "utánad dobnak". Az abesszin nagyon ritka cicafajta, de marine coonból sok van. Esetleg nézd meg ezt az oldalt:
www.expressz.hu
Itt sokszor lehet nem megbízható emberektől cicát találni, nekem viszont csak jó tapasztalataim vannak erről az oldalró, főleg, mert menhelyek és állatmentők is hírdetnek itt az ingyenes cicák között.
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Egy koromfekete keverék maine coone cicát szeretnék venni vagy ajándékba is elfogadom! :-D Ha valaki tud,kérem segitsen! Köszönöm! azsuzsu@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!