Milyen macskaalmot ajanlatok?
Karthauzis, a coshida a Lidlben kapható alom, nem? Mi onnan vesszük, most kimentem és megnéztem a zacsit és coshida. Tényleg nagyon jó, bár a pisi gombóc hajlamos széthullani, ha ki akarom rázni a kanálból a tiszta almot és ez nagyon bosszantó.
A legjobb nekünk ebből a csomósodós fajtából a fesis piroszacskós bioclean macska alom volt, az nem büdös, jól csomósodik és nem is olyan drága. Csak nekünk nagyon nem esik útba ezért helyettesítjük a Lidlben kapható alommal.
A szilikonos egyesek szerint jó, szerintem undorító, próbáltuk azt is, elvileg nem kell kiszedni a pisit úgy felszívja, hogy akkor használódik el, mikor már "szétesik". De én nem bírtam nézni, ahogy a szép csillogó kristályocskák a pisilések nyomán sárgulnak. Ronda látvány. Ha viszont kiszeded akkor meg rohadt drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!