Milyen macskaalmot ajanlatok?
SPAR Budget, olcsó és jó is. Nem ragad és szépen ki lehet venni a pisit-kakit.
Amit ne vegyél az a Higi, nagyon büdös.
Én is inkább Spar Budgetet használok.
Inkább veszek olcsó macskaalmot, és prémium minősségű kaját. Amúgy valóban a faforgács is teljesen jó vagy újabban sokan haszálnak pelletet.
Plyat vegyél, ami csomósodik. És döntsön a pénztárcád.
...nekünk karthauzi cicánk van, mivel mindenben a lehető legjobbat szerettük volna neki, kipróbáltuk a szilikonost(sőt eleinte csak azt használtuk)és:jó a kristályos sokkal praktikusabb,mint a golyócskás, mert két év múltán is találtam elbújt golyócskát...viszont ha nem szeded ki a szilikonosból kvázi gyorsan a pisit, nagyon ammóniumszagú tud lenni...
...aztán jött a biolux, amibőlk a zöld enyhén illatosított és friss hatása van a natúrnál néha tapasztalt homályos fura szaggal szemben (a sárgát nem mertem kipróbálni...citromos(?)...)..
...aztán:coshida...ez is mint a biolux nemszilikonos típus kicsit asszem drágább is a bionál, de a szagelnyelése szerintem nagyon jó...
...majd egyszer rákényszerültünk lidliset venni (mivel olcsó is volt, gondoltuk egy próbát megér) a nedvszívóképessége és a szagnyelősége olyan mint a bioluxnak, csak jobban porzik...így
jelenlegi "végső" konklúzió: a coshidát keverjük a lidl-ben kaphatóval...:)
...szilikon vs. morzsalék: a szilikon gyorsabban fogy, anyagilag nekem úgy tűnt, kellemetlenebb, mint a morzsi...
viszont a por sokkal kevesebb szilikonnál, így ha pl. gyerkőc van, azt ajánlom (én is visszatérek rá, ha lesz baba)
... (karthauzicicásválaszoló)
jajj bocsi, én kevertem a bioluxot a biocattal, a biolux is morzsalékos állagú, ugye? és keverve a szilikonnal? nahááát:)))) és úgy milyen?
A Biolux apró kavicsos-szemcsés, a szilikagéles viszont önmagában nagyon könnyű, a cicának fura kapirgálni, és hát drága is. Ezért használjuk a félmegoldást, öntök egy sor ezt, egy sor azt és összerázogatom. Így állagra pont megfelelő, a szag-és nedvességmegkötő képessége pedig jó.
A csomósodók nekünk nem váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!