Mit csináljak a kiscicával?
Nem tudja, mi történik vele, persze, ezt szokták mondani, akik kibúvót keresnek vagy hárítani akarják a felelősséget.
Ne tartson állatot, aki így gondolkodik. Van már egy fekete, akkor ez nem kell, dobjuk a wc-be. Szánalmas, undorító.
Vidd el az anyamacskát ivartalanítani, amint már nem táplálja a kiscicákat, az utóbbiakat pedig inkább ajándékozd el.
Ne tartsd meg a cirmost se, kérlek! Ajándékozd el azt is! Neked és a kedves családodnak vasgolyó való, annak nem okoztok fájdalmat! Inkább ajándékozd el a cirmost is, nektek nem való semmilyen érző lény! Nem tud magáról? EMBER!!! A fulladásos halál az egyik legfájdalmasabb, legrosszabb dolog a világon! Lehet, hogy nem tud magáról, de a fájdalmat érzi, az a szerencsétlen kis állat, aki nem is a saját akaratából került a világra, hanem a ti felelőtlenségetek, nemtörődömségetek miatt, kínok, fájdalmak között pusztult el!!! Hogy a viharba lehettek ennyire szívtelenek? Nem hiszem el, hogy vannak ilyen emberek! Ütötted volna inkább agyon, az egy pillanat alatt megvan, nem pedig akár perceket is küzd a kicsi szervezete az oxigénért.
Ajándékozzátok el a cirmost, meg az anyát is, meg a másik macská(i)tokat is, neveljetek inkább drótkerítést!
Nem mellesleg az állatkínzást a törvény börtönbüntetéssel jutalmazza, és ez magasan annak számít! Gratulálok az egész családodnak, az élen veled! Nekem ilyent mondtak volna, elrejtettem volna a szobába a picit és felnevelgetem, te meg robot módjára ölsz ártatlanokat! Ezért tart ott a világ, ahol tart! Undorító!
"És nem vagyok állatgyilkos,és mondom nem élvezettel csináltam hanem sajnálattal,más választásom nem volt :S Am kinti wc be dobtam bele,nem a bentibe engedtem le"
1. De állatgyilkos vagy.
2. A kinti wc-be dobtad bele? Hát az sokkal jobb.
3. Szerintem se tartsátok meg egyik macskát se, ilyen emberek nem szabadna semmilyen állatot tartani.
4. Mi az, hogy már van fekete macska, ezért nem tartjuk meg? Titeket kellett volna lehúzni a vécében, mert "már van ilyen ember". Egy betonkockába is több érzés szorult, mint belétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!