Szerintetek feljelenthetnek ezért?
1. Nehogy azt hidd már hogy a macskát így korlátozni lehet:D ha ő el akar menni úgyis el fog...
Szerintem ne törődj velük,vagy olvass be nekik hogy minek etettek ha nem akarják hogy oda szokjon. És amúgy is mi lesz ha feljelent? Nem tudja bebizonyitani hogy a te macskad, odaszokott azt kész
Szerintem nincs az a rendőr vagy bíróság, aki ne röhögne a képébe ha ezért feljelentést tesz :D
Valóban, ha nem akarták oda a macskát, minek etették? Mégis mi bajt okoz a szomszédnál a macska?
Az én környékemről az összes büdös dög az én virágágyásomba jár sz**ni, mégse inzultálom a gazdájukat.
Ilyen esettel nem foglalkoznak sem a rendőrségen sem a bíróságon. Ugyanis falun minden kint tartott macska főleg éjszaka eljár egerészni, csavarogni vagy párzani bármelyik idegen házhoz. Ha meg az idegen háznál etetik is akkor az jelzés hogy menjen máskor is.
Régen a szüleim macskáit még 5-800 méterre lévő ház kertjében is láttam. Ha meg idősek lettek és az ételmaradékot kitették a kutyának, ahhoz meg mások macskái szoktak oda. De senkit nem zavart egyik eset sem, a házimacskák ilyenek. Mindenki tudta hogy ha bármilyen macska van az udvarukon akkor nem egerek és patkányok lesznek ott, tehát senki nem zavarta el az idegen macskákat sem. A szülői háznál a szomszéd dús szőrű cirmosát meg is szoktam fogni és simogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!