Ezért tényleg feljelenthetnek?
Mostanában a kutyám nagyfiúskodik. (parancs megtagadás meg ilyesmi)
Lent voltam a kutyával, póráz nélkül volt. 2x vagy 3x szóltam neki, hogy jöjjön ide. Nagyon bámult két kutyát. Nem jött, én oda mentem megfogtam a nyakörvét és a seggére csaptam egyet. Utána pedig elhúztam a másik irányba, hogy menjen. Ott a hátára fordítottam, és amíg nem nyugodott meg, addig megadó pózban kellett lennie. Utána mondtam, hogy mehetünk és mikor felállt arrébb toltam a lábammal onnan, mert pont láttam, hogy nagyon sok hangya van ott ( le is szedtem róla kettőt)
Erre a két kutyás nekem állt, hogy mért kell így bántani a kutyát, meg hogy felfognak jelenteni. Meg mért rugdosom a kutyát. Meg miért kínzom. Meg hogy mennyire fél a kutyám.
Persze, hogy fél mikor most szidtam le. A leszidást sokkal rosszabbul vette mint hogy rácsaptam a fenekére meg lenyomtam a földre.
2 perccel utána már semmi baja nem volt, szaladt előre...
Én meg mondtam, nyugodtan jelentsen fel azért, mert nevelem a kutyát. Magának is kéne nevelnie nem 15 évet letöltenie a kutyának egy 5 méteres flexin meg elengedni sem lehet.
Ennyiért most komolyan feljelenthetnek?
Ne viccelj, Magyarországon a komoly ügyekkel sem foglalkoznak a hatóságok...
"A leszidást sokkal rosszabbul vette mint hogy rácsaptam a fenekére meg lenyomtam a földre." - soha nem voltam a fizikai fenyítés híve (tudom, hogy nem verted meg) de ha Te is tudod, hogy a kutyád jobban ért a szóbeli büntetésből, akkor minek ez a seggre csapkodás, meg földre nyomás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!