Találtam egy macskát. Adhatok neki tejet?
Figyelt kérdés
Kettővel fölöttünk gubbaszt egy cica. Szegény meg van rémülve, de nem tudom hogy a "szomszédoké"-e. Szóval szerintetek hagyjam vagy etessem vagy itassam meg. Ha igen akkor mivel?2015. ápr. 28. 15:57
1/10 anonim válasza:
Megetetheted, de ne tejjel, hanem legokosabb, ha veszel neki cicakaját, inni pedig vizet adj neki.
Ha nem akarsz cicakaját, akkor valamilyen húsfélét adj neki, ami nem túl fűszeres, vagy túrót, tojást lehet még.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi:) És a kutyám eszik ilyen junior kutya és macska táp keveréket, ez jó?
2015. ápr. 28. 16:01
3/10 anonim válasza:
Tejet ne adj a macskának, mivel laktózérzékenyek. Vízzel itasd és macskakaját vagy valami húst adj neki.
4/10 anonim válasza:
Olyat is adhatsz neki, vagy megeszi vagy nem.
5/10 A kérdező kommentje:
akkor a táp mix nem jó?ja és köszi :)
2015. ápr. 28. 16:05
6/10 A kérdező kommentje:
köszi
2015. ápr. 28. 16:05
7/10 anonim válasza:
Átmenetileg jó a táp-mix is neki :)
8/10 anonim válasza:
Egy fél kávéscsészényi tejtől sem lesz semmi baja, ne aggódj, kicsit meglangyosítod, azt nagyon szeretik, ha adsz neki abból a finomságból, könnyebben belopod magad a szívébe, hamarabb megnyugszik. Hosszú távon viszont tényleg nem jó a tej, bár nem minden macska laktózérzéken (4 cicámból csak 1), de nem érdemes az ördögöt kísérteni. Viszont ha magadhoz akarod csalogatni, kicsit megnyugtatni, barátkozni, akkor egy keveset adhatsz neki tejből is.
9/10 anonim válasza:
mi laktózmentes tejet adunk neki, attol nem megy a hasa, viszont szereti
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki:) a végén kiderült hogy a szomszédé mert később mentem volna és nem volt már ott(aztán megkérdeztem :))
2015. ápr. 29. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!