Mit tegyek, ha találtam egy macskát egy vollanypózna tetején?
Az a gond, hogy már itt ülök a suliban. Innen hogyan/kinek szóljak?
Tiszakécskén lakom, sajnos nem tudpk helyi állatvédő azervezetről, de a Kecskeméti Cicamentőkkel tartom a kapcsolatot, őket talán elérném. Már bánom, hogy eljöttem suliba, innen nehéz intézkedni.
Ha netezni itt tudsz, akkor egy emilt is tudsz írni nekik hamár tartod velük a kapcsolatot:) am gondolom telefonpózna, azok vannak fából. Arról egy idő után lejön a macska. Ok, nyávog, megijed, de meg fogja unni, aztán kitalál valamit. Pontosabban azt, hogy lemászik. :) már ha nem kiscica, azok esetlenebbek. A nagy, felnőtt macskák azok ügyesebbek, lefarolnak szépen. (nem fejjel lefele jönnek le)
A tűzoltóság is kimegy ha arról van szó, bár ők nem szivesen (gondolj bele ha netán éles riasztásról késnek emiatt)
am ha telefonpózna akkor van a telefonosoknak is kosaras emelőkocsijuk amivel felnyúlnak érte, ha villanyszolgáltatóé az oszlop, akkor azoknak is. (ezek meg ráérnek) szal inkább nekik szólj. Ha áramos vezeték akkor azzal hogy fenn a macska, lehet áramszünetet csinál :) meg persze nah, szegény ne pusztuljon el áramütés miatt.
DE! Mivel nem tudod ott van e még, ha csak poénból hívod ki őket, az nem jó pont. Tűzoltóságnál legfőképp. Tudni kellene ott van e még. Szal a macskavédős haverjaidnak írj h nézzenek rá (ők is jobban ráérnek, és nem gáz ha tévesen mennek)
Mire hazafelé jöttem, a cica nem volt ott. (:
Köszi mindenkinek a válaszokat! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!