Találtam egy kóbor cicát! Keresi az anyját. Mivel tudnám megnyugtatni?
Ha eszik, akkor nem kell cumisüveg. Ha kicsi, akkor régebben fecskendővel adtam neki tápszert.
Egyébként hol találtad? A szomszédomnak tegnap tűnt el a cicája Budapest XII. ker-ben. Bár ő már több mint egy éves, feket-fehét.
Nem budapesti vagyok,faluban lakom. Kedves első válaszoló,a cicát több napig láttam kóborolni és pont a nyávogása miatt figyeltem fel rá. Kérdeztem a környékbelieket,azt mondták ha az övék lenne akkor is örülnének ha elhoznám. Bezzeg,ha ott hagytam volna,akkor én lennék a sz*r,mert miért hagyok az utcán egy állatot,így pedig már azért vagyok az,mert ellopom... Vártam,hogy mikor írja valaki! ;) Ha meg volt gazdája és ott hagyta az utcán akkor neki nem való macska. Pont.
Második - köszi,nem az evéssel van gond,szerintem már legalább fél éves,csak arra gondoltam,hátha van cicáknak is cumi,mint pl egy gyereknek :))
Fél klónál nem több??? Jézusom,akkor az a macska nem hogy nincs fél éves,de még 3 hónapos sem!
Az én cicáim 2-án voltak 14 hetesek,és 1,22 kg,és 1,41 kg-osak! És testvérek! 11 hetesen voltak kerek 1 kilósak!
szóval ma 3 hónaposak,és 1 hetesek,és kb. 1,5 kg/macska!
Mindenképp vidd el állatorvoshoz,és adj neki junior kaját,meg féreghajtót,mert ha férges elkaphatod tőle! Bolhátlanítsd,de ne samponnal,mert semmit nem ér,kölyöknek való cuccot kérj a dokitól! Van fürdető ampulla,meg spot on készítmény,ami jó,nálunk bevállt!
Meg van még a cica?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!