Léteznek még sintértelepek, vagy valami hasonló, akik begyűjtenek kóbor macskákat?
Sajnos semmi infót nem találok erről. Nem az állatmenhelyekre gondolok, azokat már végigjártam, nincs ott a macskám. Hanem olyan helyek, ahol csak befogják, és elaltatják őket.
Fontos lenne, míg nem késő!
igen vannak sintér telepek, de nem ez a nevük, hanem gyepmesteri telep. ám ott nem igazán foglalkoznak kobor macskákkal, inkább csak kutyákkal.
a cicádat vagy befogadta valaki vagy már nem él...
Mi az, hogy nem igazán foglalkoznak cicákkal? Ez azt jelenti, hogy azokat nem altatják el? Tehát egyáltalán nem is fogadják őket, ha valaki odaviszi őket?
Esélyes ugyanis, hogy az egyik szomszéd maga vitte el a macskámat ilyen helyre.
vagy tényleg nem vehették át tőle, ha ez a helyzet?
igazából, ha a szomszédra gyanakszol akkor nem hiszem hogy ilyen helyeken kell keresni a cicádat. volt már egy pár kérdés gyk-n hogy a szomszéd szándékosan vagy véletlenül bezárta a macskát különböző helyekre, ahonnan x nap mulva szabadult, és mennyi az esélye az életben maradásra.
szóval ha azt gyanitd hogy nem szimplán lelépett a szomszédodat kell kérdezni
Azt gyanítom, hogy a szomszéd vihette ilyen helyre, mert nagyon sok kárt okozott már nála a macskám, ráadásul több időt tölt az ő portáján, mint itthon. Nem tudom megnevelni, hogy ne járjon át. Sokszor van bent a házban, de állandóan nem tudom bent tartani, nem is bírná.
Napok óta nincs meg. A szomszéd pedig régebben mondogatta már, hogy hívja a sintért. Ezért aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!