Befogadtam egy kóbor cicát. A napokban megkarmolt egy kicsit, nem nagy helyen, de vérzett. Rá 2 napra a cica beteg lett. Félek veszett lett és a karmolástól én is elkaptam a fertőzést. Szerintetek menjek a karmolással orvoshoz?
Menj orvoshoz, ugyanis előfordulhat, hogy veszett. Ne várd meg a tüneteket. A kis szőröst meg robbantsd fel valami békés helyen, a veszettség tüneteiben meghalni szarabb.
Temetést nem vállalok.
Mindenképp menj el orvoshoz, és a cicát is vidd el!
"A kóbor macskák hajlamosak bolhák, atkák, paraziták és giliszták terjesztésére. A befogadást követően minél hamarabb vidd el az állatorvoshoz, hogy megőrizd kis cicád és a házban tartózkodó többi állat egészségét. A felsorolt lépéseket megtéve az eredmény egy új, szerető családtag lesz. Ahhoz, hogy kedvencedet megvédd a többi kóbor macskától, jobb lesz minél hamarabb ivartalaníttatni vagy kasztrálni."
Uristen ezek a valaszok... Nem kell megolni azt a szegeny cicat! Lehet, hogy azert tamad, mert nem igazan van emberekhez szokva es fel. Az etvagytalansag meg a begyulladt szem pedig 1000 masik betegseg tunete lehet. Vidd el allatorvoshoz!
Es termeszetesen te is menj dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!