Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyi idős korban lehet...

Mennyi idős korban lehet megfürdetni a macsekot?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom van egy kis kor amíg nem szabad, utána meg ha túl későn kezdjük akkor meg karmolászni fog.
2015. ápr. 19. 17:49
1 2
 11/15 anonim válasza:

Úristen, kiakadok a válaszokon!

Láttál már kutyát közelről?

A kutya SZERET fürdeni, legalábbis a nagy többség, ha nem szeretne, nyilván nem "hajítanám bele a medencébe", mint a kedves kérdező szeretné a macskájával. (Ki is a nagyokos???)

A macska meg utálja a vizet, menekül, karmol, fújtat, mindent elkövet, csakhogy végre békén hagyd.

Persze van olyan helyzet, hogy muszáj megfürdetni, ha valami durva cuccal beszennyeződik a bundája, de én ellenkező esetben kínzásnak tartom a macskafürdetést!

2015. ápr. 21. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Jó, hát most én is írhatom, hogy én meg csak olyan kutyát ismerek, ami retteg a fürdéstől a macskám meg magától belemászik.

Úristen!!! Láttál már te állatokat?

2015. ápr. 21. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:

kutya és macska is tud büdös lenni!

már csak arra kell gondolni h szagmintát hagynak a területükön ami igen büdös tud lenni és van mikor a szőrük is pisis lesz! mindkettőnél fontos h ne féljen a fürdéstől mert vannak helyzetek mikor muszáj fürdetni nem lehet vele várni a legjobb ha kölyök korában megismerkedik ezzel és nem retteg tőle mint akit a vágóhídra húznak!

ha kint fürdetsz és nem tudod megszárítani meg kell várni a meleget, ha bent akkor bármikor és hajszárítóval megszárítani

nyilván egy 4 hetes macskát kutyát nem fog az ember vízbe mártani min 2 hónapos kort érdemes megvárni

2015. ápr. 21. 14:53
 14/15 anonim ***** válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=OiNSrg_lXk8 fújtat-karmol -harap :D minden szoktatás kérdése
2015. ápr. 21. 16:29
 15/15 anonim válasza:
Csak szegény görcsösen menekülne...
2015. júl. 11. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!