Mennyi idős korban lehet megfürdetni a macsekot?
Úristen, kiakadok a válaszokon!
Láttál már kutyát közelről?
A kutya SZERET fürdeni, legalábbis a nagy többség, ha nem szeretne, nyilván nem "hajítanám bele a medencébe", mint a kedves kérdező szeretné a macskájával. (Ki is a nagyokos???)
A macska meg utálja a vizet, menekül, karmol, fújtat, mindent elkövet, csakhogy végre békén hagyd.
Persze van olyan helyzet, hogy muszáj megfürdetni, ha valami durva cuccal beszennyeződik a bundája, de én ellenkező esetben kínzásnak tartom a macskafürdetést!
Jó, hát most én is írhatom, hogy én meg csak olyan kutyát ismerek, ami retteg a fürdéstől a macskám meg magától belemászik.
Úristen!!! Láttál már te állatokat?
kutya és macska is tud büdös lenni!
már csak arra kell gondolni h szagmintát hagynak a területükön ami igen büdös tud lenni és van mikor a szőrük is pisis lesz! mindkettőnél fontos h ne féljen a fürdéstől mert vannak helyzetek mikor muszáj fürdetni nem lehet vele várni a legjobb ha kölyök korában megismerkedik ezzel és nem retteg tőle mint akit a vágóhídra húznak!
ha kint fürdetsz és nem tudod megszárítani meg kell várni a meleget, ha bent akkor bármikor és hajszárítóval megszárítani
nyilván egy 4 hetes macskát kutyát nem fog az ember vízbe mártani min 2 hónapos kort érdemes megvárni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!