Miért nem szopizik a kismacska?
Figyelt kérdés
Délután született 1 kiscica de még nem láttam hogy szopizott volna. Csak alszik meg nyekereg. Az anya macska védi ha hozzá akarnák nyúlni. Rá raktam a cicire de csak nyávog nem akarja bekapni.2015. ápr. 17. 18:19
1/3 anonim válasza:
Szopizik, még ha te nem is látod.
De hagyjad békén, ne rakosgasd oda, ha nem akar enni, akkor nem eszik. Ha nem hagyod békén, az anyamacska el fogja vinni máshová.
2/3 DAREIOSZKINCSE válasza:
Ha ma is ugyanez a helyzet , valami gond van .
Tedd rá többször a cicire , és figyeld Őt. ("Nyomkod meg" az a anyuci cicijét , hogy a pici megérezze a tej szagát ízét )
Ha semmi reakció - vagy anyucinak nincs teje - akkor etesd tápszerrel . Ezt akkor két óránként kell megismételni .
Még valami : Nézz bele a picur szájába - nem-e esetleg nyitott szájpadlása van (farkastorkú) . Ha igen akkor SAJNOS nem érdemes etetni ... De remélem minden rendbe van már . Az újszülöttek néha órákig nem kezdenek el enni (csak sírnak). Az anyuci reakciója teljesen jó.
3/3 anonim válasza:
Biztosan szopizik csak akkor amikor nem zargatják és nyomorgatják! Egy a fontos: semmiféleképpen se vidd túlzásba a nyomkodását..én már egyszer bebuktam ezzel..a kismacskát addig nyomorgattam míg megfososodott!! Vigyázz rá hogy ne erősen fogd meg és ne nyomogasd a pociját mert akkor valszeg az utóbbi lesz a vége...Biztosan szopizik rendesen nyugi!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!