Kb.4 hónapos kiscicám szopizik, de a mi ruháinkat. Ezt majd kinövi?
Figyelt kérdés
Szegénykémet kb. 2 hónaposan találtuk, jól viselkedik, semmi baj nincs vele, de az utóbbi 2 hétben amikor ölbe kerül és fáradt, elkezdi szopizni a ruháinkat, családtagokét, barátokét is. Ezt ki fogja nőni vagy le kell szoktatni,2015. jan. 25. 13:05
1/7 Evangelline válasza:
Nekem volt egy cicám (10 évesen halt meg szegénykém) élete végéig szopogatta a fülcimpámat.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak elég zavaró, hogy tele van a ruhánk cicanyállal, na. :D
2015. jan. 25. 13:12
3/7 piriiiii válasza:
Amikor macskázol, legyen rajtad olyan ruha, amit nem sajnálsz. Eleve olyannak kéne lennie rajtad, és nem a legjobb cuccodban cicázni...
Nem biztos, hogy kinövi, inkább csak ritkul majd, de nem hinném, hogy fontos lenne leszoktatni, mert megnyugtatja a macskoszt.
Ha le akarod szoktatni, akkor egészen egyszerűen ne engedd. Egyik döntésedbe sem fog belerokkanni a macska. :D
4/7 anonim válasza:
Egyetértek a #3 válaszolóval!!! :)
Szerintem is más ruhába kéme lenned.
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen. Őt 2 hónaposan mentettük meg az állatkereskedésből, így én lettem az "anyja".16 évig volt velünk, de utolsó napokig szopogatta a pólóm nyakát. Engem nem zavart.
6/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen az egyik cicám, lassan 1 éves de még mindig jön szopizni. Nem mindig hagyom neki, de persze nem szidom le érte, csak lerakom vagy valami. Esetleg adok neki egy papírgalacsint amivel lefoglalja magát.
7/7 encicc555 válasza:
szerintem le fog szokni róla csak hát nekünk is van egy talált macskánk de már nagyobb, és a miénk is ezt csinálta aztán nagyobb lett és leszokott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!