A cicámnak (aki ma 12 napos) Lóg a nyelve. Csak akkor húzza be, ha szopizik. Ezt miért csinálja? Nem baj?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 20:56
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy melege van. Ő is csak ott tud párologtatni, "izzadni".
2/7 anonim válasza:
A macskák nem lihegnek a meleg miatt, csak ha stressz éri őket! Ez valami rendellenesség lehet, szerintem mutasd meg dokinak.
3/7 A kérdező kommentje:
nem liheg, csak lóg a nyelve
2009. aug. 10. 22:17
4/7 anonim válasza:
nem fér be a szájába mert olyan nagy,láttam már így kutyát is,neki se fér be aszájába midnig kilóg neki
5/7 anonim válasza:
sztem nincs gáz a szomszédom macskája is ezt csinálja. 3 éves és még él xD emellett még tök aranyos is ha kilóg a nyelve.::D:D
6/7 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg errôl a dokit. Ha nem akarod kihívni, akkor hívd csak fel.
7/7 anonim válasza:
nyugi, az enyemnek is kilog neha, 3honapos, es szerintem nagyon vicces tole :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!