Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van rá esély, hogy a macskám...

Van rá esély, hogy a macskám nem fog madarakat ölni?

Figyelt kérdés
Van egy macskám, aki az udvaron lekik, és még egy éves sincs, de már hihetetlenül sok egeret fogott, van, hogy egy nap többet is...De madarat még egyszer sem fogott, pedig rengeteg van a ház körül...Néha látom ahogy meredten néz mondjuk egy rigót, de nem is indul el felé...Én nagyon nem szeretném, ha madarakat fogna, mert nagyon szeretem őket.Szerintetek lehetséges, hogy a későbbiekben sem fogja megölni őket???

2015. ápr. 15. 07:36
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ne nagyon reménykedj, nekem a több mint 6 éves macskám még mindig vadászik mindenre ami mozog...
2015. ápr. 17. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg, nem fogod tudni elkerulni, hogy madarat is fogjon, ha "van egy macskam, aki az udvaron el".

Ez valojaban azt jelenti, hogy él egy macska az udvarodon.

Ahoz, hogy raved, hogy ne fogja meg a madarakat, ki kell alakitanod egy olyan kapcsolatot a macskaval, hogy erdekelje, hogy te mit szeretnel. Ez a csak az udvaron lako, egereszo macskaval kb lehetetlen.

Szoval, ha elegge ugyes lesz ahoz, hogy megfogja a madarat, akkor meg fogja fogni.

Es ide kivankozik a nepi bolcsesseg, hogy a nagy, hegyes fulu macskak inkabb egereszek, mig a pici, gombolyu fuluek veszelyesek a madarakra :)

2015. ápr. 17. 15:19
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, és az enyémnek nagy, hegyes fülei vannak:)Egyébként nagyszerű egerész, és az egereket, patkányokat nem is sajnálom annyira...De amúgy ő tényleg az én macskám, pár hetes kiscica korában hoztam el a rokonaimtól, és 2 hónapig a szobámban élt, aztán szoktattuk ki az udvarra, úgyhogy már nem is megy be a házba, jobban is szeret kint lenni, van egy jó meleg kosara, és mindig nyávogva vár a lábtörlőn, ha kinyitom az ajtót:)
2015. ápr. 17. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!