Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A fiúk többsége miért nem...

A fiúk többsége miért nem birja a macskákat?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 00:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
A kutya azt is szereti, aki megveri, mert hűséges, egy macskát megversz, soha többet nem bocsát meg, nem vagy többé senki a szemében.
2010. febr. 18. 08:23
 12/20 anonim ***** válasza:

A srácok azt gondolják, ez valami feminim dolog.

Gondolom, ezért.

Meg nem lehet úgy irányítani, mint mondjuk a kutyát.

Én minden állatot szeretek. Igaz, nem vagyok fiú. :)

2010. febr. 18. 08:38
 13/20 anonim ***** válasza:
NEm allergia, csak egyszerűen nem....mint amikor valamilyen kajára nem biírsz ánézni...de mégse olyan durva mint a pacal-eset, ahhoz képest kb. közepes.
2010. febr. 18. 11:07
 14/20 anonim ***** válasza:
LOL, aki szerint a kutya azért jobb a macskánál, mert nem megy el, a macska meg egy hűtlen dög, annak üzenném, hogy a kutyuska sem lenne ám olyan nagyon hűséges, ha nem lenne a kerítés, ami mindig útját állja.
2010. febr. 18. 14:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, egészen addig utáltam a macskákat még anyu hazanem hozott egyet(23 év). Csak az utálja a macskát akinek még nem volt, nem tudtam én se hogy ilyen frankó, aki meg azt hiszi hogy gyenge lányos dolog, az vegyen egy kis kandúrt, és amikor tanul vadászni a cila, majd rájön hogy egy terrorista fenevad:DDDD, imádom a kis szarost.
2010. febr. 18. 19:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Szóhoz sem jutok mert nem erre számítottam.De nagyon örülök,hogy ilyen válaszokat kaptam.
2010. febr. 18. 21:34
 17/20 anonim ***** válasza:

@14:20

Nekünk a kutyánk többször is kikerült a kerítésen túl, mert egy időben lyukas volt, vagy pedig elindult felfedezni az utcát, amíg a kocsival beálltunk, és nem láttuk, hogy elment, hát kizártuk. Rengeteg alkalma lett volna lelépni, de mindig reggelre aztán ott visított a kapuban, nem ment el sosem.

A macskák ebből nem csinálnak ügyet, az a legnagyobb gond velük, hogy "elvárják" a tiszteletet, amit nem érzek mindig, hogy viszonozzák a gazdájának. Én emberből sem bírom az olyat, akinek elvárásai vannak másokkal szemben. A macskák általános mentalitását nem bírom, ahogy urizálnak.

Azért azt meg kell mondanom, hogy nekem még nem volt macskám, nagymamámnak, meg régen dédmamámnak volt, meg néhány ismerősömnek. Az általánosításért bocsánat.

2010. febr. 19. 12:33
 18/20 A kérdező kommentje:
Igazad van.De szerintem ha egy lakásban együt élnél egy cicával megválltozna a vélemémyed.Sokat lehet rajta nevetni.
2010. febr. 19. 17:53
 19/20 anonim válasza:
Az előző barátom, macska őrült volt. Nem szerette a kutyákat.
2010. jún. 25. 15:11
 20/20 anonim válasza:
Én fiú vagyok és 6 macskám van és nagyon tudok értük ölni. De van 3 kutyám is, azokat is szeretem, de a macskáim jobban. Képzett gyilkológépek:D
2010. nov. 6. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!