Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A fiúk többsége miért nem...

A fiúk többsége miért nem birja a macskákat?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 00:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Habi hogy a tobbsege nem birja, az nem birja aki azthiszi hogy lanyos, es attol kemeny ha nem ilyen kis artatlan dogoket kedvel. En most fogok macs-t kapni, alig varom (: Masreszt a lanyok is imadjak, nemkell indokot talalni hogy feljojjon hozzad "jee van macskad? dearanyooos megnezhetem?" hat persze edesem .. masreszt szerintem nagyon aranyosak sokkal jobb otthon veluk jatszani mint a gep elott elb@szni az idot.. tanulni fitnessre haverokra mindenre marad ido..

17/F

2010. febr. 18. 00:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
jól beszél
2010. febr. 18. 00:46
 3/20 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van!!Köszi.
 4/20 A kérdező kommentje:
Kellemeset csalódok bennetek
 5/20 anonim ***** válasza:
24%

Én meg lány vagyok (22) és rosszul vagyok a macskáktól.

Nem tudom megmagyaárzni, miért de undorodom tőlük. Nem tehetek róla.

2010. febr. 18. 00:59
 6/20 A kérdező kommentje:
Allergiás vagy?Vagy alap?
2010. febr. 18. 01:17
 7/20 anonim ***** válasza:
22%

Annyira én sem bírom a macskákat. Legtöbbjük nem lojális, oda mennek, ahol kapnak enni. Persze általában (mondom általában) visszajönnek, mert otthon mindig kap enni.

A kutyákat jobban szeretem. :)

2010. febr. 18. 01:52
 8/20 anonim ***** válasza:
92%
kutya macska nekem mindegy csak lehessen simogatni és gondozni
2010. febr. 18. 05:33
 9/20 anonim ***** válasza:
A macska nagyon aranyos, szerethető állat. Nekem is van egy kandúrom, és imádom! Ideális háziállat, mivel nem büdös, tisztán tartja magát, bármikor magárahagyhatod egyedül is, nem kell attól félned, hogy kikaparja magát a lakásból, inkább szundít egyet míg hazaérsz.:) Az egyetlen gond talán csak a vedlés, de ez se olyan vészes. Amúgy a kutyákat is szeretem, és minden állatot amúgy is, hugomnak kutyája is van, de nekem mégis a macska a kedvencem! 1
2010. febr. 18. 07:33
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
A macska meg a kutya teljesen más állat. Egy macska szeretetéért meg kell dolgozni, a kutya hűséges állat, alaptermészete, hogy szereti az embert. A macska nem barátkozik akárkivel, megválogatja, kihez megy oda. Megtisztel a szeretetével, ha hozzádbújik. A miénkkel beszélgetni is lehet, tényleg válaszol mindenre. Nyau
2010. febr. 18. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!