Macska karmának átvilágítása?
Lehet hülyeséget kérdezek, még nem próbáltam, de most ez így eszembe jutott :D
Félek levágni a macskáim karmait, még csak esélyt sem akarok arra, hogy esetleg fájdalmat okozzak nekik...
Azon gondolkodtam, hogy ha zseblámpával átvilágítanám a karmaikat, látnám, meddig tartanak bennük az idegek?
A férjem meg tudja őket fogni a grabancuknál úgy,h ogy ne mozogjanak, így legalább ez a fele könnyen kivitelezhető lenne...
Nos, egyrészről a "drama queen" erre válaaszolta azt, hogy nem tenné őket ki az utcára : "Ha zavar hogy kapar akkor rakd ki, és legyen kinti cica. "
Mivelhogy itt mindenki okosabb nálam, feltételeztem, nem lesz nehéz összehozni ezt azzal a ténnyel, hogy lakásban élek: csak az utcára tudom kiengedni őket, arra pedig nem vagyok hajlandó, nagy itt a forgalom.
Köszönöm a további segítő válaszokat, végül megejtettük a dolgot, örömmel jelentem, a műtét sikeres volt :)
Mivel már csak megszokásból is menekülnek ha bármilyen ismeretlen tárgy a közelünkben van, miközben felvesszük őket - a bolhacsepp is egy rémálom tud lenni, pedig valljuk be, nem halnak bele :D - mégiscsak kikértem a férjem segítségét. Hamar túl lettünk rajta, személyi sérülés nem történt, ők meg észre sem vették, legalábbis az esti nagyfürdésig hozzá sem nyúltak a mancsaikhoz :)
A kislány viszont örömmel konstatálta, hogy ezúttal nem visítozom, miközben kedvesen próbál dagasztani, már vagy egy órája az ölemben alszik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!