Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 3 napra egyedül hagyható egy...

3 napra egyedül hagyható egy macska?

Figyelt kérdés
A tesóm benézne hozzá kaját adni naponta egyszer, de amúgy ennyi... Inkább panzió?
2015. márc. 27. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyedül hagyható. Tegyél ki neki egy nagy lábos vizet, három napra való kaját, és töltsd fel jól alommal a tálcáját. Így b e sem kell nézni a macsekra.
2015. márc. 27. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Neked kell ismerned, mennyire tűri az egyedüllétet. Enyémet nem hagynám, mert bekattanna, azt is nehezen viseli, ha pár órát magára marad. Sír, jön-megy nyugtalanul. Mi emberek sem vagyunk ebben egyformák.
2015. márc. 27. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen naponta rá kell nézni, 3 nap alatt bármi történhet vele. És nem háromnapos vizet itatni vele.
2015. márc. 27. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen feltételekkel nyugodtan hagyhatod otthon.
2015. márc. 27. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:

hát szerintem ki fogja bírni, muszáj lesz neki...az enyém két hetet volt úgy, hogy én nem voltam, szintén a tesóm nézett rá, naponta, de volt, hogy naponta kétszer is jött, kaját, vizet tett neki, almot cserélt. kibírta, de szomorú volt. mikor megjöttem, kicsit sértődött, aztán nem győzött dorombolni nekem.

ezért most nem is akarok hazamenni két hétre, sajnálnám szegénykét. de egyébként azt mondták nekem, hogy így még mindig jobb, mint a panzió, mert így legalább saját, megszokott környezetében van.

2015. márc. 27. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:

3 napra ha otthon hagyom, akkor a szomszéd naponta ránéz fél órára. Ha tovább, akkor panzióba viszem.

Szerintem ha a tesód minden neap tud menni, akkor ok.

2015. márc. 28. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:

ha emgbízható emberre van bízva, aki tényleg megy, és telefonon rákérdezni naponta, akkor kibírja.

Amellett több nagy lábosban vizet tenni neki, amit nem tud kiborítani. Több almos ládát, mondjuk ideiglenes almosnak papírdoboz is megteszi. Kaját több tányérral, tápot is.

2015. márc. 28. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!