3 napra egyedül hagyható egy macska?
hát szerintem ki fogja bírni, muszáj lesz neki...az enyém két hetet volt úgy, hogy én nem voltam, szintén a tesóm nézett rá, naponta, de volt, hogy naponta kétszer is jött, kaját, vizet tett neki, almot cserélt. kibírta, de szomorú volt. mikor megjöttem, kicsit sértődött, aztán nem győzött dorombolni nekem.
ezért most nem is akarok hazamenni két hétre, sajnálnám szegénykét. de egyébként azt mondták nekem, hogy így még mindig jobb, mint a panzió, mert így legalább saját, megszokott környezetében van.
3 napra ha otthon hagyom, akkor a szomszéd naponta ránéz fél órára. Ha tovább, akkor panzióba viszem.
Szerintem ha a tesód minden neap tud menni, akkor ok.
ha emgbízható emberre van bízva, aki tényleg megy, és telefonon rákérdezni naponta, akkor kibírja.
Amellett több nagy lábosban vizet tenni neki, amit nem tud kiborítani. Több almos ládát, mondjuk ideiglenes almosnak papírdoboz is megteszi. Kaját több tányérral, tápot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!