Cica lehet egyedül? Vagy jobb párban? És ha párba akkor jó ha lány-lány? Fiút semmiképp, mert erős a szaguk meg elszöknek ha párzanak.
Cicát párban a legjobb tartani,főleg akkor ha még fiatal cica.Mert ha egyedül vagy elfog kóborolni.Ő is vágyik más cicák társaságára.
De most komolyan nem értem mi az hogy a rosszabbat hanyagolni?
Könyörgöm,majd akkor tarts állatot ha átestél egy pszichológiai vizsgálaton.Már bocsi...
És bérházból lesz kijárós, vagy hpgyan kóborolna el a kandúr?
Az én ivartalan benti kandúrom teljesen jól elvolt egyedül, de sokkal boldogabbnak láttam, amikor hoztam mellé egy másik kandúrt. Játszottak, együtt aludtak, mosdatták egymást, vagyis elfoglalták magukat. Láthatóan kevésbé unatkozott.
"Fiút semmiképp, mert erős a szaguk meg elszöknek ha párzanak."
A lányok meg ordítanak és összehugyoznak mindent, amikor tüzelnek. Tehát tök mindegy, milyen nemű a cicc, ivartalanítani úgyis kell. Annyi, hogy a kandúrokat golyótlanítani olcsóbb és egyszerűbb műtét.
A macska elvan egyedül. Érdekes, nekem is ugyanaz a tapasztalatom, mint #5-nek: a saját macskáim maximum elvannak egymás mellett. Játszani maximum a szomszéd ciccel szoktak, azt is ritkán és elég tiszavirág életű a dolog: 2 percen belül valamelyik úgyis elkezd vadulni. (Kinti-benti macskuszok.)
Végül is mindegy hogy milyen nemű cicákat tartasz, az a fontos hogy ivartalaníttasd őket hat hónapos koruk körül. Akkor nyugodtabbak lesznek és a kandúr sem kezd el jelölgetni majd, sok más hasznos tényező mellett.
Nekem két kiscicám van, és sokkal boldogabbak mióta ketten vannak, nagyon szeretnek együtt játszani. Egy fiú és egy lány cicám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!