Mondanátok olcsó de szép cicafajtákat?
Ettől függetlenül nem ártana egy allergiatesztet csináltatni, nehogy akkor derüljön ki, hogy bibi van, amikor már megvan a macska. Allergiás vagyok, nálam úgy kezdődött, hogy a vizes macskától (koncentrált nyál + korpa) egy egészen picit viszkettem és egy egészen picit fújtam az orrom.
Szerintem is az utcai vegyes cicák a legtutibbak. Én is a mentést/menhelyi macsokat támogatom. Így segítenél egy bajba jutott lelken viszont nem támogatnád az egyre súlyosodó kóbor macska problémát és a felelőtlen állattartást. Egyébként is, nemsokára itt a cicaszezon, minden esélyed megvan rá, hogy neked tetsző macsekot találj. Ha nem is ragdollt, de hosszú szőrű macskák is gyakran meg szoktak fordulni menhelyen, viszont rájuk nagyon hamar le szoktak csapni.
Sajnos ez téves infó, mert nem törvényszerű, hogy aki macskára allergiás, az a kutyára is.
Vagy ez, vagy az, vagy mindkettő akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!