Macskát szeretnék venni és nem tudom, hogy milyen macskát vegyek ami szép, hűséges bújós fajta és olcsó?
Igaz! A Keverék cicák kellő meglepetéseket okoznak alom terén!
Nézd Kedves Kérdező Milyen Gyönyörű vörös macskáim vannak, olyanok mint a legtöbb amerikai filmben, és pár macskaeledelen.
Sajnos már csak 2 cicám van, nem részletezném, így jártam.
Én nagy fajta cicát akarok szervírozni, Maine Coon az 10X nagyobbra nő a hagyományos házi cicáknál.
Mindenesetre, az előttem szóló rávilágított arra hogy egy keverék, ingyenes cica is lehet 10/10
Sok sikert!
4-nek!
Tízszer nem nő nagyobbra!
Nagy lesz, de nem tízszer.
Viszont tudni kell a fajtáról, hogy nagyon kiskorában dédelgetni kell, mert ez a fajta bizony ha nincs sokat szeretgetve, meg főleg kicsiként emberek között, utána már nem tudja az idegeneket elviselni.
Ha van felesleges 15000Ft-od, vegyél egy olcsóbb aranygyűrűt!
Az állatokat szeretni kell, nem pénzben értékelni!
Vagy fogadj be egy házi cicát, és azt a 15000Ft- ot, költsd olyan dolgokat amelyek, a cica kényelmét biztosítják. pl- fekhely, kaparófa, különféle játékok.
Neveld szeretettel, ez a legfontosabb!
A házi cicák között, is vannak különösen szépek.
Az enyém pl. krémszínű. Kiskorában világító kék szemei voltak. Sokan azt hitték, hogy fajtatiszta, pedig csak egy feleslegessé vált kiscica volt, akit utcára akartak tenni. Szerencsére, jó időben voltam jó helyen, így ez, nem történt meg.
Egyébként nagyon bújós, imádni való cica.
Hozz ki a menhelyről egy cicát, hidd el nagyon hálás lesz neked!
10-15.000 ft körül nem lehet fajtatiszta cicát vásárolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!