A westie nem egy bújós fajta?
nehéz nagyon a nevelés.
Vigyázni arra, hogy maradjak én a falkavezér, ugyanakkor kényeztetni ugyanúgy, mint mielőtt figyeltem volna a falkavezérségre..hh
Szerintem meg nagyon egyszerű, mivel arról van szó, hogy nem akkor kényezteted a kutyust, mikor ő megy oda vagy rádugat vagy odadugja a fejét, hanem csakis akkor, ha TE hívod oda.
És amúgy tényleg egyedfüggő is, nekem az egyik kutyám nem annyira simogatós, neki az a kényeztetés, ha dobálom a labdáját neki...
csak ha én hívom nem mindig jön oda. lent ha eldobok neki valamit, nem hozza vissza hanem rohan vele arrébb:D
megszüntettem azt, hogy agyonfaljuk egymást mikor megérkezek, stb, és lett is változás, de olykor nem érzem úgy h szeretne ugyanúgy:(mostanában a játékait sem roncsolja folyton, lehet kezd felnőni és azért vagy nem tudom.
az enyém is az, és már vissza is hoz bármit, azóta tud több dolgot is, amit akkor még nem mikor a kérdést írtam:)
bújik mint egy kiscica, hízeleg, nyal-fal, dörgölődzik...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!