Mondanátok olcsó de szép cicafajtákat?
Figyelt kérdés
Szeretnék születésnapomra egy kiscicát de nem találok semmit ami olcsó de szép lenne. Tesómnak regdoll kell de az nagyon drága. Nekem a fehér bafna cirmos foltos cicák tetszenek. Egy házicica is jó csakvalamki szép de olcsó.2015. márc. 17. 12:56
2/18 anonim válasza:
Házicica :) Az ingyen van, legalábbis megvenni nem kell, csak utána kerül majd pénzbe az eltartása. Nézelődj a menhelyek oldalain, és az apróhirdetős oldalakon. Ilyenkor tavasszal sok nem kívánt kiscica születik, akik mind szerető gazdára várnak, biztosan találsz majd neked tetszőt.
3/18 anonim válasza:
4/18 anonim válasza:
Házimacskából is bőven akad szép. És ingyen megkapod.
5/18 A kérdező kommentje:
Áprilisra kéne, de van egy lány cica a szomszédnál. Ha lesz cicája lehet tõle kérni
2015. márc. 17. 13:14
6/18 anonim válasza:
Minden macska szép, ha jól van tartva. Én kimondottan szeretem a keverék állatokat, mert mind egyedi. Nekünk sima házimacsekunk van, de a jó kajáktól olyan a szőre mint egy perzsanyuszinak. Teli van a menhely macskákkal. fontold meg.
7/18 anonim válasza:
Szia! Szerintem is nézz szét először állatmenhelyeken. Sok fiatal, szép cicus van :) "Ingyen" van és boldogabbá tehetsz egy szerencsétlen cicát! Az én cicám is keverék és gyönyörű!! :))
8/18 A kérdező kommentje:
1.válaszolo, egyszer hazavittem egy kóborcicát meglepni a szüleimet, megetettük, ês átvittük a szomszédnak mert õneki van cicája, mert begyulladt a szemem tõle. Tiszta volt de valami olyat evvet a nyálában volt valami, mert a nyálas kezemmel és a nagy eszemmel dörzsölgettem a szemem, amig piros nem lett . :p
2015. márc. 17. 13:23
9/18 anonim válasza:
Fajmacskától is begyulladhat a szemed, ha a macska után dörzsölgeted.
10/18 A kérdező kommentje:
Szomszéd cicája után is szoktam, de semmi. Sosem voltam semmire életemben allergiás és csak 12 szer voltam beteg (anyukám szerint). Egészséges fajta vagyok. Az a hejzet nem volt olyan normális. Ki szokram menni a váci fõtérre kóborcicát etetni, mert van ott sok és megsajnáltam õket, de még sosem volt ilyen.
2015. márc. 17. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!