Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mindenki ennyire stresszel...

Mindenki ennyire stresszel mikor megkapja a macskáját?

Figyelt kérdés

Ma kaptam egy macskát. Még kölyök, de már nem annyira pici. Hazahoztuk, egyedül maradtam vele, tisztára stresszeltem, hogy minden jó legyen. Olyan szinten, hogy nem tudtam kon centrálni a napi rutinkra se (mosogatás, söprés, stb). Szobacica lesz egyébként. Felment a radiátorra erre beszorult a lábujja. Legalábbis asszem, mert nagyon panaszosan nyávogott és leeresztette a fejét. Megpróbáltam megmozdítani, de belém kapott. Aztán picit megtoltam a fenekét, és akkor előre mászott, azóta nincs baja. most megint evett, pisilt,és utána odajött, és dorombolva ostromolt a hízelgéssel. Gondolom akkor nincs komoly baj.

Valamiért evés után mindig megkapargatja az almot... mit keres?:)

Tisztára stresszes lettem ettől az egésztől, nem tudok feloldódni, de nem tudom, hogy mitől félek. Elg különös, hogy az életem már nem lesz olyan, mint előtte, hiszenot van ez a cica. Talán ettől is félek. Ugyanakkor minden erőmmel azon vagyok, hogy mindenkinek jó legyen. Ez normális? Nem tudom mit csináljak, vegyek be egy xanaxot? nagyon negy felelősséget érzek, de meg akarom csinálni... :) Félek, hogy ha holnap egyedül hagyom pár órára, arra jövök haza, hogy magára borította a cukrot, legyalulta a konyhai polcot, behány a kanapé alá... pedig komolyan felkészültem erre az egészre, gyakorlatilag hónapok óta csak erre készülök, mindent elolvastam, mindent beszereztem. HELP, valaki nyugtasson le!!! :D

2010. febr. 15. 23:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sztem ezt a szorongások témába írd, pszichológus, súlyos traumád lehet felelősségvállalással kapcsolatban, vagy kudarckerülő vagy...
2010. febr. 16. 16:47
 12/20 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

ezek szerint más macska átalussza az éjszakát? vagy ez is át fogja vajon, ha megszokta a környezetet?:)

2010. febr. 16. 16:47
 13/20 A kérdező kommentje:
pontosan: komoly traumáim vannak az állatokkal gyerekkoromból, pontopsan ezért vállalom felnőtt fejjel, hogy magamhoz veszek állatokat, hogy ezt legyőzzem. ezt kudarckerülésnek nem nevezném. ha zavar, hogy aggódom,ne olvasd ezt a érdést, mert ha úgy gondolom, hogy nem tudok egyedül elvánni a szorongásaimmal, majd íroka lelkizős témák közé is, egyelőre minden oké.
2010. febr. 16. 17:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Sok macskának szokása éjjel randalírozni, nekem szerencsém van az enyémmel, hogy ő végigalussza az éjszakát. Akkor fekszik és kel, amikor én, de szerintem ez ritkaság macskáéknál.
2010. febr. 16. 18:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez egy állatos topic. Azt írtad vki nyugtasson le, lelki eredetű a kérdés. Nem azt kérdezted h mit adj neki enni, milyen biztonsági kütyüket szerelj fel...szval segítséget kértél lelkizés ügyben.

Őszintén írtam amit írtam, nem bántásból.Ha ténleg képes vagy egyedül leküzdeni a szorongásodat, rajta, ne ülj a gép előtt izzadó tenyérrel, remegő kézzel.

2010. febr. 16. 20:55
 16/20 A kérdező kommentje:
ma tök nyugis volt, főképp a radiátoron feküdt, de többször is evett (tegnap is ezt csinálta). evés utána mindig odajön hozzám és bebújik az ölembe, tök édes.aztán visszakacsázik a radiátorhoz, és folytatja az elmélyült lustálkodást. kezdem megszeretni ezt a macskát.
2010. febr. 16. 21:07
 17/20 anonim ***** válasza:
A mi cicánkra minden éjfélkor rájön az 5 perc és addig fut amíg el nem fárad.Hát ha egybe van a konyha meg a szoba akkor nincs mit tenni.Remélem segítettünk.
2010. febr. 16. 21:42
 18/20 A kérdező kommentje:
igen segítettél köszi!
2010. febr. 16. 22:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Én az első macskámnál annyira meg voltam rémülve, hogy "valami rossz neki", hogy majdnem sírvafakadtam, de rendszeresen. Hetekbe,inkább hónapokba tellett, míg elhittem, hogy jó gazdája vagyok. A hozzá érkező második cicával már tök nyugis voltam. Össze fogtok csiszolódni!:)
2010. febr. 16. 23:31
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi :)) akkor ezek szerint a cicások közül nem csak én élem át ezt...
2010. febr. 16. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!