Mindenki ennyire stresszel mikor megkapja a macskáját?
Ma kaptam egy macskát. Még kölyök, de már nem annyira pici. Hazahoztuk, egyedül maradtam vele, tisztára stresszeltem, hogy minden jó legyen. Olyan szinten, hogy nem tudtam kon centrálni a napi rutinkra se (mosogatás, söprés, stb). Szobacica lesz egyébként. Felment a radiátorra erre beszorult a lábujja. Legalábbis asszem, mert nagyon panaszosan nyávogott és leeresztette a fejét. Megpróbáltam megmozdítani, de belém kapott. Aztán picit megtoltam a fenekét, és akkor előre mászott, azóta nincs baja. most megint evett, pisilt,és utána odajött, és dorombolva ostromolt a hízelgéssel. Gondolom akkor nincs komoly baj.
Valamiért evés után mindig megkapargatja az almot... mit keres?:)
Tisztára stresszes lettem ettől az egésztől, nem tudok feloldódni, de nem tudom, hogy mitől félek. Elg különös, hogy az életem már nem lesz olyan, mint előtte, hiszenot van ez a cica. Talán ettől is félek. Ugyanakkor minden erőmmel azon vagyok, hogy mindenkinek jó legyen. Ez normális? Nem tudom mit csináljak, vegyek be egy xanaxot? nagyon negy felelősséget érzek, de meg akarom csinálni... :) Félek, hogy ha holnap egyedül hagyom pár órára, arra jövök haza, hogy magára borította a cukrot, legyalulta a konyhai polcot, behány a kanapé alá... pedig komolyan felkészültem erre az egészre, gyakorlatilag hónapok óta csak erre készülök, mindent elolvastam, mindent beszereztem. HELP, valaki nyugtasson le!!! :D
köszi a választ!
ezek szerint más macska átalussza az éjszakát? vagy ez is át fogja vajon, ha megszokta a környezetet?:)
Ez egy állatos topic. Azt írtad vki nyugtasson le, lelki eredetű a kérdés. Nem azt kérdezted h mit adj neki enni, milyen biztonsági kütyüket szerelj fel...szval segítséget kértél lelkizés ügyben.
Őszintén írtam amit írtam, nem bántásból.Ha ténleg képes vagy egyedül leküzdeni a szorongásodat, rajta, ne ülj a gép előtt izzadó tenyérrel, remegő kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!