Mitől lehet az, hogy a macska hirtelen a hátára vágja magát és "break"-el?
Hát játéknak nem gondolnám, mert nem illik a szituba. Ugye egy sima mosdás közben, ha olyan inger nem érte, akkor ez nem magyarázat.
Hogy idegrendszeri lenne, azt nem tudom. Simán elképzelhető akaratlan mozgás, de azért nem annyira valószínű, mert előtte leugrik a földre... Az akaratlan mozgás meg csak jön, váratlaul éri a cicát.
Ezért szerintem valami egyszerűbb. Élősködő mondjuk a gerincénél, ahol abszolút nem tudja megvakarni. Vagy a fülében is lehet atka, az ottani viszketés gakran kisugárzik a gerincre ilyen csiklandós érzéssel.
Milyen szitukban fordul elő? Csak mosdásnál?
Á, értem. Azt hittem, valami visszatérő. Ha semmi eszméletvesztés, rángás, meg görcs, akkor arról lehet szó, hogy valami viszketett, esetleg bolha masírozik a bőrén (attól meg tudnak őrülni), főleg mosdásnál zavarja meg ugye a bőrén lakó egyedeket :)
Szóval semmi okod az aggodalomra, megvakarta magát. Ha látod még nála netán ezt a dolgot, akkor összeszedhetett valamit, és érdemes megfürdetni, ha lehet, vagy bevállaljátok :) vagy venni neki bolhaport, ami minden élősködőt leirt róla.
Ennél nagyobb baja sose legyen :)
Nem bolhás szerencsére, mindegyik cica szokott bolhairtó nyakörvet hordani, ez hasznos is és olyan kis aranyosak vele! Köszönöm a sok jó tanácsot és törődést!!!!
Figyelni fogjuk, reméljük, csak megvakaródzott...
Köszönöm!
Úgy gondolom, egyszerűen jól érzi magát így fejezi ki.
Semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!