Hogyan tartsam távol a környék macskáit a kertünktől?
Saját macsekot kell tartani. Azért jár oda minden macsek, mert se kutya, se macsek, és így mindeegyik ki akarja sajátítani. Ha lenne sajét macsekod, az körbejelölné, és védené.
Ennyi.
Kutyát én sem tartok, mert nem hiányzik, hogy összetúrja a kertet. Amellett egy harciasabb macsek simán elkergeti az átlag kutyát.
Miért pontozzátok le a puskát ajánlókat? Nem gondolják komolyan.
Igen, a saját macska jó megoldás.
De bocs, mondom én is 18 éve élek kertes házban, rengeteg macska lakik itt, és mégsincs tele a kert semmivel, sőt még elkaparva is ritkán látok. Lehet hogy neked gyereked van, ide viszont macskaszerető és macskaismerő emberek járnak. És ők tudják hogy a macskák nem olyanok mint amit leírtál. Ellenben több kismamával is találkoztam aki pontosan ugyanezekkel a szavakkal írta le a problémáját, ezért gondoljuk hogy a féltésből eltúlozod...
A válasz akkor is az hogy nem tudod őket elüldözni. Másik kutyával, macskával sem. Arról nem is beszélve hogy azok is élőlények, szeretni, akarni kell őket, és foglalkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!