Hogyan ártalmatlanítsam a környék macskáit?
Most őszintén: a méreggel mit érsz el? Nem tudod megölni az összes macskát, mit érnél el vele? Ha megölsz egyet születik helyette másik: majd az fog odapisilni!
Az összes e fajta "logikát" követő ember szánalmas! Téged is beleértve! Szerintem az nem korrekt, hogyha valakit nem kedvelünk, azt meg kell ölni. Vagy a vadászat esetében, ha irigykedünk rá.
Én nem tudnék úgy élni, hogy megöltem valakit. Legyen szó macskáról vagy emberről. Ha valaki érez (hát, fontolóra veszem, hogy te érző ember vagy-e) akkor nem tud úgy élni, hogy ő valamikor megölt egy élőlényt. Vagy te igen? Most mindezt ráfogod az odapisilésre meg a többi dologra, amit művelnek a macskák. Igen, ez jó ok arra, hogy elriaszd őket, de nem arra, hogy megöld! Én biztos, hogy nem tudnék még szóba állni sem egy gyilkossal. És egyeseknek egy macska élete semmit sem ér. Lehet, hogy semmit sem ér, de akkor is élet volt valaha!
Lehet kapni macskariasztót is, ez távol tartja az összes macskát.
A "menhelyes" ötlet az azért nem jó, mert amit kihív, az nem menhely, hanem sintértelep. Ott pedig nem gazdát fognak keresni a macskáknak, hanem elaltatják őket. Menhelyek nem császkálnak ki házakhoz macskákat befogni, alig fogadnak be macskákat. Szóval ezt nem ajánlom, hacsak nem akarsz megint ölni/öletni.
Vagy egyszerűen megtűröd őket magad mellett. Nagyon sok mindennel kell a napjaidban/napjainkban szembenézni, nem hiszem, hogy a macskapisi lenne a legnagyobb gond! Hagyd őket a fenébe és foglalkozz az igazi problémákkal, amik ne adj Isten eléggé meg nehezítik az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!