Hogyan tartsam távol a környék macskáit a kertünktől?
sztem ezt csak kutyával lehet megoldani. szerezzetek be akár egy kisebb termetű, barátságos kutyust, akivel a baba is el lehet a későbbiek folyamán.
más megoldást tényleg nem tudok sajnos.
amúgy nálunk is ez a helyzet, már nagyon idegesítő, csak a szüleim nem engedik, h legyen kutyám :(
Olyan érdekes hogy a macskák utálják a kismamákat. :O Mivel az összes kismama szerint az ő kertjükbe jár minden macska és telesz*rja, pisili, szemeteli! Vajon miért van ez? Nem lehet hogy azért mert eltúlozzák?
Komolyan mondom 18 éve lakok itt, nagyvárosban, de olyan helyen ahol tyúkokat, malackát tartanak. Rövidre fogva a szót rengeteg macska van itt, és nem is éppen legápoltabbak! De soha, soha egyik sem sz*r a mi kertünkbe, sosem pisilt ide, nem hányta le a párkányt és főleg nem a cipőinkbe!!! Sőt az az igazség, hogy ritkaságszámba megy az is hogy meglátok egy elsurranni, nem hogy a cipőink közelébe jönni! Igen néha az ágyásba szoktak kakilni, de ott a gyereknek semmi keresnivalója! Én nem tudom kismamák közelében milyen macskák laknak, de itt csak a szokványosak akik örülten kaparnak és mindent ürüléküket eltüntetik, sőt még a másikét is! Sosem fordult elő hogy betonon vagy nem elásva láttam...
Itt is van sok kisbaba és lám még mindegyik él a macskák mellett!
Ilyenek a macskák, járkálnak mindenhova, ha ezt ti nem tudjátok elfogadni akkor költözzetek panelba. Arról nem is beszélve hogy ezen a kutya nem segít. Nálunk minden házban van kutya de ez nem sok mindent akadályoz, a macska ügyesebb annál. És a kutya nem egy tárgy, macskariasztó, azért kell venni mert akarod, úgy mint pl amikor gyereket akartál, meg különben sincs vele időd foglalkozni a gyerek mellett, meg biztos azt hiszed az is megfertőz valami bacival....
2 megoldás is van
az egyik egy kutya beszerzése.
Nekünk kis testű kutyánk van de nem szereti az idegen macskákat és elkergeti őket.
második
van egy olyan készülék ami a macskákat kutyákat távol tartja.Tán macska riasztó a neve de hatásos csak annyi hogy kb 10.000 ft ba kerül.
Egy tökéletes fejlövés, úgy, hogy még néhány macska látja. A hatás garantált!
Vagy kutya. Nekünk tacskónk van, és csak akkor rohan a macska után, ha az fut előle. :D Nyáron egy macska megfordult és ráfújt, a kutya nem tudta mire vélni a dolgot, és megállt. Kijöttem az ajtón, a kutya rám sandított, a macska meg kereket oldott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!