Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Pécsett milyen orvost ismertek...

Pécsett milyen orvost ismertek aki ivartalanít cicát?

Figyelt kérdés
Van két édes cicám, sajnos a nagyobbik tüzel és nem szeretném kínozni egy szüléssel. Fél évvel ezelött kapott ő már fog.gátló szurit, de most inkább ivartalaníttatnám mind a kettőt. Ismertek jó orvost, rendelőt Pécsett? És tudnátok nekem árakat is írni? Meg persze érdekelnének a tapasztalatok is.... Nagyon féltem őket. Köszönöm előre is.
2010. febr. 8. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem minden jobb állatorvos megcsinálja!
2010. febr. 8. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Én őket ajánlom: [link]

Nemrég meg kellett műteni a cicámat, mert lenyelt egy tűt. Mivel úgy is fel kellett nyitni, ajánlották, hogy érdemes egyszerre ivartalanítani is, így később nem kell újra, altatni, felvágni, stb.

Így is lett.

A kétféle műtét, sőt három, mert volt egy kis szemproblémája is a cicusnak, 27-28eFt-ba került, úgy, hogy altatásból nem az injekciós, hanem a gázos módszert választottuk. Ez drágább, de állítólag biztonságosabb.

A csak ivartalanítás nem tudom pontosan mennyibe kerül, de kb. 12-15e körül lehet.

Telefonon is lehet érdeklődni náluk.

Aztán egy hét múlva vittem varratszedésre. Lekerült a gallér is a fejéről. Ez kb. egy hónapja volt, most már szinte nem is emlékszik rá a cicus.

2010. febr. 8. 16:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Hát nem olcsó "mulatság".... És hány ember van aki megbotránkozik azon ha valaki nem ivartalanít.... Hát ezért... Nem tudom, két macskára majdnem 30e forint.... De mindenképpen megszeretném műttetni őket.
2010. febr. 8. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Néha szokott lenni ivartalanítási akció, általában tavasszal. Akkor olcsóbban megcsinálják. De azt nem tudom, hogy idén lesz-e.
2010. febr. 8. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!